Za nakup otroškega pohištva se odločite čim prej

8. 12. 2011 11:00:19

Otroško pohištvo lahko nakupite že pred rojstvom otroka, saj boste tako precej lažje opravili boljši nakup. Nakup bo lažji že zaradi tega, ker boste imeli več prostega časa. Drugi razlog, ki je prav tako pomemben in vas lahko prepriča v to, da otroško pohištvo kupite še pred rojstvom otroka je ta, da imate tako na voljo še kar nekaj časa in lahko raziskujete med različnimi ponudniki, kar bo po rojstvu otroka bistveno težje. Po rojstvu boste namreč otroško pohištvo nujno potrebovali. Če se za nakup odločite takrat, boste verjetno kupiti tisto otroško pohištvo, ki ga boste najprej zagledali.

In katero otroško pohištvo boste potrebovali?

Če že imate kaj otrok, potem verjetno skoraj nič, saj verjetno imate že vse. Pri prvem otroku pa je potrebno kupiti kar nekaj teh stvari, ki jih boste potrebovali vsak dan.

Ena izmed bolj pomembnih zadev je previjalna miza. Previjalna miza vam bo zelo olajšala previjanje vašega otroka, saj je narejena tako, da vse delo opravite na primerni višini in ima prostor za ostale stvari, ki jih potrebujete pri tem opravilu. Tako vam previjalna miza zagotovi optimalen položaj vašega telesa ter pospeši previjanje, ker imate tako plenice kot vse ostale pripomočke na dosegu roke.

Otroška posteljica je še en kos otroškega pohištva, ki ga boste potrebovali že takoj po rojstvu. S tem boste otroka že takoj začeli navajati, da je otroška posteljica prostor, kjer on spi. V začetku lahko otrok spi tudi med vami in partnerjem, vendar ga tako ogrožate, saj se lahko vi ali partner v spanju obrnete in ga stisnete. Otroška posteljica naj stoji neposredno ob postelji, saj boste tako lahko najlažje in najhitreje pomagali otroku, ko bo ponoči potreboval kaj od vas.

Tretji kos otroškega pohištva je stolček za hranjenje. Stolček za hranjenje ni tako nujno potreben, saj ga boste potrebovali šele takrat, ko bo otrok začel s samostojnim hranjenjem. Kljub temu je bolje, da nakupite vse stvari hkrati, saj boste tako mogoče deležni še kakšnega količinskega popusta.

Pri nas lahko najdemo kar nekaj kvalitetnih trgovin z otroškim pohištvom, nekatere so bolje založene druge slabše. Najugodnejšo ceno pa lahko poiščete tudi z primerjalnikom cen na Ceneje.si, kjer so zbrani vsi večji ponudniki otroškega pohištva v Sloveniji. Ob uporabi primerjalnika cen pa lahko spoznate še kakšno otroško trgovino oz. trgovino z otorškim pohištvom, za katero sploh niste vedeli, da obstaja. Mogoče pa se za nakup odločite prav v takšni trgovini.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba