NASVET Računalništvo
13. 07. 2022 09:18:29

KAKO NAJBOLJ PAMETNO IZKORISTITI DIGITALNI BON '22?

1/1

Kaj je digitalni bon '22?

Digitalni bon je dobroimetje v vrednosti 150 €, ki ga lahko unovčite do 30. 11. 2022 za nakup računalniške opreme. Boni so namenjeni šolajočim otrokom, dijakom in študentom za spodbujanje digitalne vključenosti.

Upravičenci lahko digitalne bone združite s šolajočimi brati, sestrami, polbrati in polsestrami in jih tako koristite za večji nakup.

Za kaj unovčiti digitalni bon?

Digitalni bon lahko unovčite za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme, na primer za nakup prenosnega, tabličnega ali namiznega računalnika, priklopne postaje za prenosni računalnik, računalniškega zaslona, tipkovnice in miške, digitalnega papirja, digitalnega peresa, čitalnika pametne kartice, spletne kamere, slušalk z mikrofonom, večfunkcijske naprave, optičnega čitalnika, tiskalnika, 3D tiskalnika, zunanje pomnilniške enote, posebne računalniške opreme za digitalno vključenost invalidov in kompleta za učenje programiranja.

Ponudnikov, ki omogočajo unovčitev digitalnih bonov je veliko, zato se splača preveriti, kje ga najbolj pametno izkoristiti. 

Kje se najbolj splača unovčiti digitalni bon?

Pri A1 z digitalnim bonom dobite več, saj nakup z vezavo opravite z dodatnimi 150 € popusta.

Unovčite digitalni bon in izberite napravo na paketu A1 miniVajb ali A1 Vajb, kjer vam A1 Vajb podari dodatnih 150 € popusta. Izkoristite odlično ponudbo in izberite napravo za do kar 300 € ceneje. Prenosni računalnik Onda Oliver 2 tako prejmete za samo 7,51 € na mesec, Lenovo IdeaPad 3 že za 9,25 € na mesec in vrhunski MacbookAir 13.3 256 GB Space Grey za 38,21 € na mesec. Izberete lahko tudi tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A8 LTE 64 GB ali Lenovo Tab M10 FHD Plus 4/128 LTE za samo 1 € na mesec. Apple 11 iPad Pro 3rd Cell 128 GB pa prejmete že za 39,12 € na mesec.

Ne zamudite priložnosti za podvojen digitalni bon!

A1 vsem novim in obstoječim uporabnikom A1 miniVajb in A1 Vajb nudi 150 € dodatnega popusta pri nakupu izbranih naprav ob vezavi za 24 mesecev. Tako skupaj z digitalnim bonom prejmete kar 300 € popusta.

Paket A1 Vajb je paket za mlade od 12. do dopolnjenega 31. leta starosti. Ponuja neomejen internet, neomejene klice, sms-e, mms-e in A1 Xplore Music by Deezer brezplačno za dve leti. Preklopite na A1 Vajb in si paket zagotovite že za 12,99 € na mesec.

Paket A1 miniVajb je paket za mlade od 6. do dopolnjenega 31. leta starosti. Prav tako ponuja neomejen internet, neomejene klice, sms-e in mms-e. Zagotovite pa si ga lahko za samo 8,99 € na mesec.

A1 ponuja še druge možnosti unovčitve digitalnih bonov.

 

→Odkrijte več o njih in preverite široko ponudbo računalniške opreme na A1

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka