NASVET Mali gospodinjski aparati
23. 06. 2022 14:26:11

ZAKAJ KUPITI BREZŽIČNI SESALNIK?

1/1

Ker je inteligenten, fleksibilen in poln moči.

Ker je razvit in izdelan v Nemčiji.

Se tudi vi kdaj med običajnim sobotnim čiščenjem stanovanja jezite, ker morate električni kabel sesalnika kar naprej preklapljati iz ene vtičnice v drugo?

Izboljšajte svojo izkušnjo sesanja z brezžičnim sesalnikom Miele Triflex HX. Na tržišču je že od leta 2020, v novi, izboljšani različici HX2 pa od leta 2022.

Sesalnik Miele Triflex HX2 lahko doseže prah tudi v najbolj oddaljenih kotičkih z inovativnim 3 v 1 dizajnom.

Gre za najmočnejši sesalnik znamke Miele, s katerim dosežete prah tudi v najbolj oddaljenih kotičkih, kar omogočata velika sesalna moč in inovativen dizajn 3 v 1.

Deluje po principu tehnologije Vortex. Ugodna pot in pretok zraka zagotavljata, da je sesalnik zelo zmogljiv, zato hitro in brez težav pobira prah in umazanijo s tal. Sesalnik Miele Triflex HX2 se tako odlikuje z enako učinkovitostjo kot običajni sesalnik.1

Za izjemno moč skrbi novi motor Digital Efficiency, ki proizvaja 60?% več sesalne moči kot motor predhodnega modela HX1. V kombinaciji z električno krtačo in zmogljivo tehnologijo Vortex je Triflex HX2 močnejši kot naši sesalniki s priključnim kablom.2

S patentiranim Mielejevim dizajnom 3 v 13 ste izjemno fleksibilni, saj se sesalnik vedno prilagodi vašim potrebam pri čiščenju in tako omogoča, da odstranite ves prah in umazanijo. Udobno lahko izberete enega izmed treh načinov namestitve enote PowerUnit in tako z lahkoto dosežete vsa območja svojega doma. V načinu za udobje je enota nameščena spodaj, zato je uporaba sesalnika udobna in lahkotna, saj je njegova teža zelo majhna. Če je enota PowerUnit nameščena v zgornji položaj, so vsi koti in težko dostopna mesta nenadoma čisto blizu. Enoto pa lahko uporabljate tudi samostojno, v kompaktni obliki, da posesate tipkovnico, fotelj ali avtomobilske sedeže.

Sesalniki Miele Triflex HX2 so inteligentni, fleksibilni in polni moči.

Triflex HX2 je primeren za vse vrste talnih oblog. Odlikuje ga posebej široka električna krtača, s katero lahko v kar najkrajšem času očistite veliko površino. Med premikanjem po tapisomu, itisonu ali različnih preprogah inteligentna elektronika krtači omogoča, da samodejno prepozna vrsto talne obloge in ji optimalno prilagodi hitrost vrtenja valja in sesalno moč.

S filtrom HEPA4 Lifetime, ki zadrži tudi najmanjše delce prahu, je vaš bivalni prostor alergikom prijazno območje. Celo mikroskopsko majhni delci in alergeni se zadržijo do 99,999-odstotno5 – in se zato ne vrtinčijo v zraku. Za alergike to pomeni prednost, saj je zrak manj obremenjen s cvetnim in hišnim prahom, obenem pa sesalnik iz zraka odstrani alergene in viruse ter tako prispeva k splošni higieni zraka v bivalnem okolju.

Z zamenljivim litij-ionskim akumulatorjem VARTA lahko brez dodatnega polnjenja sesate do 60 minut.6 Če potrebujete več časa: Triflex HX2 Pro je opremljen z dodatnim akumulatorjem in polnilno enoto, da lahko čas delovanja sesalnika podvojite na do 120 minut.7

Kateri akumulatorski sesalnik vam najbolj ustreza?

Triflex HX2 je na voljo z različno opremo – tako zlahka najdete akumulatorski sesalnik, ki najbolj ustreza vašim potrebam pri čiščenju in dosega odlične rezultate.

→Več o modelu Triflex HX2 Pro

 

→Več o modelu Triflex HX2 Cat & Dog

 

→Več o modelu Triflex HX2

 

Opombe
  1. Učinkovitost čiščenja v primerjavi s talnim sesalnikom Miele Complete C3 (SGEF3) s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režami, pobiranje vlaken na preprogi). Skladno z IEC 62885-2.
  2. Učinkovitost čiščenja v primerjavi s sesalnikom Miele Complete C3 SGEF3 s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režami, pobiranje vlaken na preprogi). Skladno z IEC 62885-2.
  3. Patent: DE 10 2016 105 475 B4.
  4. Skladno z EN 1822/2011.
  5. Skladno z IEC 62885-4.
  6. Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL.
  7. Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL in pri uporabi dveh akumulatorjev.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka