NASVET Modni dodatki
13. 06. 2022 12:48:19

TO POLETJE V TVOJI OMARI NE SME MANJKATI …

1/1

Na uradni prihod poletja sicer še čakamo, a nas poletne temperature razvajajo že zdaj. Dolge hlače, jakne in puloverje smo pospravili v kot omare, zdaj pa je čas za lahkotne stajlinge, ki kar kličejo po novih dogodivščinah.

S poletjem pa vroče postaja tudi v spletnih trgovinah, kjer potrošnike navdušujejo barvite kolekcije. Na Ceneje.si spremljamo trende povpraševanja in tako zaznavamo sezonski porast zanimanja za poletne modne kose oblačil, obutve in modnih dodatkov. 

  • Maruša, Content writer
  • Čas branja: 3 min

 

Kazalo

  1. TOP poletni kosi za 2022
  2. Kupi, zamenjaj, vrni - enostavno!

TOP poletni kosi za leto 2022 so:

Lahkotna obleka

Ženska se v beli obleki sprehaja po polju sončnic.

Dolga, krajša, v živahnih odtenkih, z vzorci … izbira je povsem tvoja! 

Slovenske potrošnice že v mesecu marcu pričnejo z iskanjem oblek, nato pa njihovo povpraševanje najvišji vrh doseže v mesecu juliju, ko je čas za poletne modele. Da boš tudi ti v koraku z modnimi smernicami, ti svetujemo, da v kategoriji ženskih oblek izbereš obleko v trendovski roza, oranžni ali zeleni barvi. Ne pozabi pa tudi na klasiko - belo poletno obleko, ki bo poudarila tvojo zagorelo polt.

Si kmalu povabljena na poroko? Tole je maxi obleka NETTY, TOP izbira slovenskih potrošnic v tem letu, ki bodo kot gostje blestele v elegantni modri barvi. 

→Maxi obleka NETTY, modra - Ceneje.si

Kopalke

Ženska v oranžnih kopalkah in obrazom, pokritim s klobukom, leži ob bazenu.

Kopalna sezona je tu! Prisegaš na vsestranski bikini ali na trendi enodelne kopalke? Izberi svoje najljubše, s katerimi boš zagotovo privabila poglede. Najboljši izbor najdeš v kategoriji ženskih kopalk na Ceneje.si.

Trendi povpraševanja kažejo, da Slovenke prisegajo na raznolike modele kopalk različnih blagovnih znamk, medtem ko so moški bolj navdušeni nad športnimi znamkami (SPEEDO, ADIDAS in NIKE). Zanimanje za nakup je mogoče zaznati že v mesecu maju, vrh pa opazimo v mesecu juliju.

Sončna očala

Sončna očala na peščeni plaži.

Sončna očala poletnemu stajlingu dodajo piko na i. Kaj praviš na RAY-BAN klasiko? Ali pa na sončna očala z barvnimi plastičnimi okvirji, ki so letos pravi hit? Obe izbiri najdeš tukaj: Sončna očala - Ceneje.si.

Poleg vidnega povpraševanja po poletnih oblačilih v kategoriji Fashion spremljamo tudi rast iskanj sončnih očal - nepogrešljivega modnega dodatka v sezoni toplejših mesecev. Potrošniki povprašujejo po njih vse do meseca julija, največ zanimanja pa pokažejo za znamko RAY-BAN, ki se med TOP 5 izbirami spletnih kupcev pojavi kar trikrat. 

Kupi, zamenjaj, vrni - enostavno!

Vračanje izdelkov z GLS je lahko Enostavno.

V zadnjem obdobju nas je enostavnost spletnega nakupovanja še bolj prepričala. Zdi se prav idilično, ko lahko nakupujemo brez čakalnih vrst in gneče v trgovini, kajne? Kaj pa narediti, če nam izdelek ne odgovarja in ga želimo vrniti?

V spletnih trgovinah, ki sledijo trendom in skušajo ugoditi željam potrošnikov, je možnost vračila redna praksa. Kupci namreč kot enega glavnih motivatorjev nakupa vidijo tudi enostavno možnost vračila izdelka.

GLS Slovenia je v preteklem letu nastopil z rešitvijo Enostavnih vračil in tako tudi slovenskim trgovcem omogočil, da se približajo standardom velikih spletnih trgovin.

Kako poteka postopek vračila?

Na linku izbereš spletno trgovino, ki bi ji želel/-a vrniti neustrezen izdelek (spletna trgovina se za omenjeno storitev predhodno dogovori z GLS Slovenia).

Po vnosu osnovnih podatkov prejmeš prevoznico na e-naslov, ki si ga vnesel/-a. 

Prevoznico pritrdiš na svoj paket in ga oddaš v najbližji GLS Paketomat. Po vsej Sloveniji lahko trenutno najdemo že več kot 250 paketomatov na frekventnih in dostopnih lokacijah. 

Storitev Enostavnih vračil je zate popolnoma brezplačna in opravljena v nekaj preprostih korakih.

Preveri ves postopek še v kratkem videu: 

 

Kaj pa vračilo izdelka tujih spletnih trgovin?

Enostavna vračila lahko opravite tudi z izdelki iz tujih spletnih trgovin.

V letu 2022 so pri GLS Slovenia razširili možnost vračil tudi na mednarodni nivo (International ShopReturnService). To pomeni, da lahko sedaj izdelek vrneš tudi, v kolikor si ga kupil/-a v tuji spletni trgovini, ki sodeluje z GLS oz. svojim kupcem nudi vračilo preko GLS portala. V tem trenutku tako vračilo lahko opravijo v kar 23 državah. 

Poskrbi, da bo tvoje nakupovanje brezskrbno! Izberi spletno trgovino, ki omogoča tovrstno storitev, in uživaj v vseh prednostih spletnega nakupovanja.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka