NASVET Bela tehnika
20. 05. 2022 14:05:08

KJE KUPITI HLADILNIK?

1/1

Iščeš hladilnik in ne veš, kje ga kupiti? Potem si na pravem mestu. V nekaj korakih ti bomo pomagali priti do pravega hladilnika, da bodo tvoja živila sveža in okusna dlje časa. 

Vemo, da je najti pravi model hladilnika zase zelo težko. Zato priporočamo, da spremljaš teh nekaj korakov in skrajšali bomo pot do tvojega novega hladilnika.

Kateri hladilnik kupiti?

Če še nisi, se moraš najprej informirati o tem, kateri hladilnik sploh potrebuješ. Potrebuješ ameriški, francoski, vgradni ali samostoječi hladilnik? V katerih dimenzijah ga potrebuješ? Mogoče bi pa imel hladilnik, ki bi ga uporabljal tako v počitniški hiški, kot doma. V tem primeru pride v poštev mini hladilnik. 

Odločitev in kombinacij je ogromno, zato se pouči o tam kateri hladilnik ti bo najbolje ustrezal še pred samim nakupom hladilnika.

Primerjaj cene hladilnikov

Ko ugotoviš, kateri hladilnik je najbolj primeren zate, jih lahko primerjaš. Najprej se odpraviš na kategorijo hladilnikov na ceneje.si in filtriraš hladilnike po parametrih, ki jih želiš imeti doma.

To narediš takole:

Uporaba filtrov na kategoriji hladilniki na ceneje.si

Nato si izbereš hladilnik, ki te najbolj zanima. Klikneš na gumb "Več o ponudbi".

Tukaj je glavna prednost: za izbrani izdelek najdeš ponudbe skoraj vseh slovenskih trgovcev, ki imajo izdelek na zalogi.

Seznam ponudb hladilnika Gorenje na ceneje.si

S tem si zagotoviš najboljšo ceno za izbrani izdelek. 

Tok iskanja je tudi drugačen, saj iščeš v prvi vrsti ustrezen izdelek, nato pa šele prodajalca z ustrezno ponudbo.

Za oceno in zanesljivost trgovca si poglej oceno Certified Shop. Vsak prodajalec, ki je vstopil v program Certified Shop ima pod ponudbo navedeno svojo oceno, kjer potem lahko pogledaš tudi oceno trgovine.

Kvadratek z oceno Certified Shop

Prednosti:

  • vsa ponudba na enem mestu
  • več trgovin in ponudb za vsak izdelek
  • informiraš se o hladilnikih in iščeš najboljšo ponudbo zanje, ne pa najboljšo kupčijo hladilnika znotraj izbrane trgovine

Predvsem gre za to, da lažje prideš do najbolj ustreznega hladilnika.

Kje torej kupiti hladilnik? Tam, kjer je najboljša ponudba za najustreznejši hladilnik. Celoten proces si lahko še olajšaš z namestitvijo Chrome dodatka, ki ti še dodatno olajša iskanje pravega hladilnika zase. 

Kje torej kupiti hladilnik?

Enostavno - tam, kjer dobiš najboljšo ceno za izbrani hladilnik. Te pa najdeš na ceneje.si.

Na kaj biti pozoren po nakupu hladilnika?

Ko enkrat izbereš ustrezen hladilnik, ga je potrebno redno čistiti in skrbeti, da se v njem ne nabira led. Prav tako je dobro do potankosti izkoristiti funkcije hladilnika za boljše delovanje, daljšo življenjsko dobo in učinkovitejše shranjevanje živil.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka