NASVET Mali gospodinjski aparati
20. 04. 2022 12:27:03

SPOZNAJTE ROBOTA ZA SAMOSTOJNO IN IZJEMNO NATANČNO ČIŠČENJE ROWENTA X-PLORER SERIE 95 TOTAL CARE

1/1

Izjemno zmogljiv, s pametnimi funkcijami in vedno povezan z aplikacijami? Rowenta razume vaše tehnološke potrebe zato vam predstavlja robotski sesalnik X-Plorer 95 Serie Total Care, ki zagotavlja sodobno in intuitivno izkušnjo pri čiščenju vašega doma!

Povežite ga z aplikacijo, nastavite moč sesanja in se sprostite

Če ste doma pogosto poskušali hišna opravila razdeliti, bo zdaj pravila igre s pomočjo robotskega sesalnika Rowenta X-Plorer Serie 95 Total Care enostavneje spremeniti. Prvi koraki so dostop do načrta hiše s pomočjo aplikacije Rowenta X-plorer S75 & S95, izbira sobe, v kateri želite, da robot čisti, nastavitev moči sesanja (nizka, tiha, standardna, močna ali najvišja), nastavitev pretoka vode za mokro čiščenje (suho, nizek, srednji ali močen), nastavitev PREPOVEDANIH območij in že bo vse natančno očiščeno. V čem je skrivnost? V pametni raziskovalni tehnologiji Smart Exploration 8.0, ki omogoča pametno navigacijo s popolno pokritostjo površin, nadziranjem ovir in izjemno močjo sesanja. Čiščenje preprog ali tepihov zahvaljujoč funkciji Auto Boost ne bo več izziv, saj se za najboljšo učinkovitost moč sesanja samodejno prilagodi.

Robotski sesalnik Rowenta X-Plorer lahko upravljaš z mobilno aplikacijo.

In še nekaj! Ko robotski sesalnik sobo enkrat mapira, samodejno ustvari trajni načrt, v aplikacijo pa je možno shraniti do štiri različne načrte.

 

→Spremenite pravila igre!

 

10-krat močnejši* in impresivnejši rezultati

Moč in tehnologija združeni, da bo vse brezhibno. Zahvaljujoč izredno močnemu motorju BLDC z močjo do 12.000 Pa je ta robot 10-krat močnejši od modelov Rowenta Serie 20*. Poleg tega ima X-Plorer S95 Total Care tudi dve stranski krtači za robove in kote, tri vrste centralnih krtač (Animal Turbo – za vsakodnevno uporabo, Precision Turbo – za dolge lase in Downy Turbo – za drobne prašne delce) ter sistem Smart Aqua Power z vgrajeno krpo za mokro brisanje. Strokovnjaki bi rekli: »Učinkovitost 4-v-1 in najsodobnejše delovanje.«

Google, zaženi sesalnik!

X-Plorer Serie 95 Total Care lahko deluje samostojno, celo popolnoma samostojno! Zdaj lahko svojega robota s pomočjo brezžičnega interneta povežete z aplikacijo Rowenta X-Plorer Serie 75 & 95, združljivo z glasovnima pomočnikoma Amazon Alexa in Google Assistant. Tako lahko prek aplikacije ali glasovnih ukazov čiščenje načrtujete na daljavo, prav tako pa lahko prejemate obvestila o dejavnosti ali ko robot potrebuje vzdrževanje.

Upravljaj svoj Rowenta X-Plorer prek Googla ali Alexe.

Če želite še naprednejše funkcije, naj vam razkrijemo, da ima robotski sesalnik X-Plorer Serie 95 Total Care dodatno opremo za hišne ljubljenčke – krtača Turbo Animal, izdelana iz dveh vrst materialov za enostavno vzdrževanje, zajame živalsko dlako, krpa za mokro brisanje Animal Scrub hitro odstrani tudi najtrdovratnejše sledi, ki jih puščajo vaši najljubši hišni ljubljenčki, krpa za suho brisanje Allergy Electrostatic pa deluje elektrostatično, da ujame najmanjše delce.

Zaženite ga! Določite hišna opravila in svoj čas namenite raje svojim priljubljenim hobijem!

 

→Izberite svoj model sesalnika X-Plorer S95

 

Vas zanima, kje ga lahko kupite? Preverite spodnji seznam:

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka