NASVET Mali gospodinjski aparati
12. 04. 2022 10:07:08

POPOLNA KAVA NA POMLADNO JUTRO!

1/1

KRUPS INTUITION

Ni lepšega kot na praznično jutro popiti močno, črno ali aromatično in dišečo kavo! Sploh, če imaš doma izvrsten kavni aparat, ki pripravi popolno kavo po tvojem okusu.

Odgovor je KRUPS INTUITION PREFERENCE.

Krups Intuition Preference je intuitiven kot pametni telefon - uporabi digitalni zaslon.

Intuitiven kot pametni telefon – Kavni aparat Krups Intuition preference je eleganten, moderen in zelo intuitiven avtomatski kavni aparat. Barvni digitalni zaslon spominja na zaslon pametnega telefona, po katerem drsamo s konico prsta, da izberemo svojo najljubšo kavo. Tako izbira kave kot samo vzdrževanje aparata sta zaradi tega zelo preprosta.

Napredna tehnologija za penjenje mleka – Poseben sistem za penjenje mleka in nastavljiva šoba omogočata pripravo kratkih in podaljšanih napitkov. Sistem za penjenje mleka lahko uporabljate direktno v posodi za mleko in tako zmanjšate količino odpadnega mleka. Sistem nato enostavno očistite direktno pod tekočo vodo.

S Krups Intuition Preference lahko pripraviš čudovito puhasto peno.

One Touch Cappuccino – Za popoln cappuccino je kavnemu aparatu Krups Intuition Preference priložena skodelica za mleko, s katero ustvarite čudovito, puhasto peno, s katero si kar doma pričarate najboljši italijanski cappuccino. S pomočjo sistema One-Touch-Cappuccino lahko hkrati pripravite dve mlečna napitka.

Do 15 prednastavljenih receptov – Za hitro izbiro je na voljo do 15 prednastavljenih, najbolj priljubljenih  napitkov, kot so: Ristretto, Espresso, Lungo, Long Coffe, Doppio, Americano, Cappuccino, Latte Macchiatto, Caffe Latte...

KRUPS intuitivni svetlobni indikatorji - Rdeče lučke so opozorila za vzdrževanje (polnjenje posode za vodo, polnjenje posode za kavo, praznjenje pladnja za tekočine ipd.); ostale opozorilne lučke pa nastavite sami.

Krups intuitivni svetlobni indikatorji te opozorijo na katerokoli napako.

Tehnologija Quattro Force - Z aktivnim mletjem, optimizirano perkolacijo kave, ultra ravnim tlačenjem kave za popolno kavo in samočistilnim sistemom. Zaradi tega sistema je mletje kave za 20% hitrejše v primerjavi z integriranimi mlinčki v drugih avtomatskih kavnih aparatih istega proizvajalca, stiskanje zrn popolno, z naprednim sistemom za iztekanje kave in samodejno iztekanje iz sistema pa bo ta aparat delal dlje.  

Patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS) – S pomočjo tega sistema se temperatura zares hitro dvigne, tako da je kava nared še prej, kot bi pričakovali. Zaradi krajšega tokokroga vode pa temperatura ne pade prehitro.

Kovinski mlinček – Mlinček za kavo je izdelan iz kovinskih materialov, da bo dolgo in natančno mlel kavo. Omogoča 5 nastavitev mletja.

Čudovit videz aparata – Kavni aparat Krups Intuition Preference bo v vašo kuhinjo vnesel eleganco in stil.

Kavni aparat KRUPS Intuition je na voljo v vseh bolje založenih tehničnih prodajalnah, kot so: Merkur, Big Bang, M Tehnika, Harvey Norman, ter pri spletnih ponudnikih s tovrstnimi izdelki.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka