NASVET Lepota in zdravje
1. 03. 2022 14:44:20

5 NASVETOV ZA DAN ŽENA ALI KAKO JO PRESENETITI ZA DAN ŽENA?

1/1

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga v približno 100 državah sveta praznujemo vsako leto 8. marca. Na ta dan se spomnimo na moč žensk – na vse njihove dosežke, na ekonomsko, politično in socialno enakopravnost v družbi ter na njihovo pomembno vlogo, ki jo imajo v družini.

Kako izraziti hvaležnost in pokazati ženski, da jo imaš v mislih? Pripravili smo 5 idej za darila, s katerimi nikakor ne moreš zgrešiti. Vsaj ena od naših idej jo bo zagotovo tako navdušila in očarala, da bo res vedela, koliko ti pomeni.

 Kazalo

  1. Kako začeti z nakupom
  2. Nakit
  3. Razvajanje
  4. Za dušo in telo
  5. Modni dodatki
  6. Parfum
  7. Preseneti jo z izkušnjo

 

Kako začeti z nakupom?

Izbira pravega darila nikakor ni enostavna. Sploh, če se ti zdi, da ima ženska že čisto vse. Vseeno razmisli o atraktivnem in predvsem uporabnem darilu.

Kako nakupovati? Najprej razmisli, komu kupuješ darilo. Je to tvoja partnerica, mama, morda prijateljica? Pomembna je osebnost ženske. Potrebuješ nekaj za karizmatično in energično žensko, ki obožuje modo, ali pa nekaj za umirjeno poslovno žensko, ki se v prostem času rada sprosti ob dobrem romanu? Podari nekaj, kar ženska potrebuje. Prisluhni ji, morda ti bo že sama dala kakšen namig.

 

Top 5 idej za darilo za dan žena!

 

1. Nakit

Prav vsaka ženska je navdušena nad nakitom. Izberi nekaj elegantnega, a preprostega. Morda modno zapestnico ali pa simpatičen obesek, ki ga lahko doda k svojemu nakitu.

Ponudba nakita za ženske »

 

 

2. Razvajanje

Masaža, manikira, nega obraza, pedikura … Privošči ji čas zase. Podari ji nekaj za razvajanje, da se bo v svoji koži počutila še bolje.

Izberi darilo za razvajanje »

 

 

3. Za dušo in telo

Kaj pa knjiga za osebnostno rast ali dober roman? Predlagamo tudi letni planer, ki ga lahko uporablja kot dnevnik hvaležnosti. Če je ženska, ki jo obdaruješ, športnica, pa lahko izbiraš tudi med pripomočki za vadbo, športnimi oblačili ali pa prehranskimi dodatki, s katerimi bo ohranjala svojo telesno pripravljenost.

Preveri ponudbo tukaj »

 

 

4. Modni dodatki

Izbiraš lahko med udobnimi copati ali pa majhnimi torbicami za drobiž, ki se bodo odlično podale v vsako torbico. Če je gospa ali gospodična navdušena nad telefonijo, pa so naš predlog tudi številni dodatki za telefon.

Modne dodatke najdeš tukaj »

 

 

5. Parfum

Parfum je darilo, ki nikoli ne bo šlo iz mode. Če točno veš, kaj uporablja, bo nakup zate precej enostaven. V nasprotnem primeru pa lahko izbereš cvetlično ali bolj svežo toaletno vodo, morda parfumirano kremo za telo ali pa proizvod za nego las.

Poišči darilo na tej povezavi »

 

 

Preseneti jo z izkušnjo

Zgornje ideje za darilo imajo uporabno vrednost in jih ženska lahko obdrži za dlje časa. Lahko pa darilu dodaš še nekaj, kar nima materialne vrednosti, a ostane v spominu precej dolgo.

  • Izberi cvetlice in izdelaj šopek.
  • Napiši ročno posvetilo ali pa celo dokaži svoje risarske sposobnosti in naslikaj naslovnico voščilnice.
  • Zapiši pet razlogov, zakaj jo imaš rad/-a in zakaj jo občuduješ.
  • Če rad/-a pečeš, tokrat lahko sam/-a spečeš čokoladni kolač z jagodami, potem pa se lahko skupaj posladkata ob kozarcu gina in si ogledata gledališko predstavo.
  • Presenetiš jo lahko tudi s krajšim izletom na slovensko obalo ali pa v naravo, kjer lahko izkoristita prve tople (skorajda pomladne) žarke.

 

Drobne pozornosti štejejo, to si velja zapomniti.

 

Uživajta v dnevu!

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka