NASVET Telefonija
6. 12. 2021 12:02:46

HUAWEI NOVA 9 – PAMETNI TELEFON, KI OSVOJI Z DIZAJNOM IN FUNKCIJAMI

1/2
2/2

Če iščete pametni telefon z odlično kamero, dizajnom in ceno, ne iščite več! Huawei nova 9 je pametni telefon, ki si ga želite.

 

Ko boste prvič vzeli v roke Huawei nova 9, boste takoj opazili njegov dizajn. Eden od zagotovo najlepših pametnih telefonov na trgu se ponaša z nekaj pomembnimi in očarljivimi lastnostmi: lahek je kot peresce (175 g), ima odlično kamero in baterijo, ki se napolni v manj kot 40 minutah, debel pa je samo 7,77 mm. Njegova lahkost vas bo presenetila, saj česa takšnega res ne boste pričakovali. Popolno se poda roki, njegova uporaba in raziskovanje vseh njegovih funkcij pa sta otročje preprosta. Njegova modra barva je nekaj neobičajnega, kar boste hitro opazili, saj bo Huawei nova 9 ves čas v središču pozornosti. Pod spremenljivo svetlobo se barva nenehno spreminja, za tiste, ki obožujejo subtilno klasiko, pa je mobitel na voljo tudi v črni barvi.

 

1,07 milijarde barv na vašem zaslonu

 

Da, prav ste prebrali! Kar 1,07 milijarde barv na barvnem zaslonu P3 s polno širino in visokim kontrastom HDR10. Zaslon se ponaša s 120-Hz osvežitvijo slike. Če vas skrbi, kako bo prikazana vsebina z manj sličicami na sekundo, so vaše skrbi odveč, saj sistem v tem primeru samodejno preklopi na 60 Hz in privarčuje baterijo.

 

To, kar vsekakor moramo izpostaviti, je zaslon, ki bo osvetlitev prilagodil vsem pogojem in vam omogočil kar največ užitka pri uporabi. Med gledanjem video posnetkov, fotografij ali igranjem igric boste nedvomno uživali. Kontrast barv in vidljivost na svetlobi sta še dve lastnosti, s katerima se lahko ta zaslon pohvali.

 

Kamera in baterija – to, česar si vsak uporabnik mobitela želi, je zdaj dosegljivo

 

Kamera je ena ključnih lastnosti vsakega telefona in številni dražji modeli so bili neuspešni prav na tem preizkusu, a Huawei tudi v tem primeru v rokavu skriva nekaj adutov.

 

Huawei nova 9 omogoča hkratno snemanje s sprednjo in zadnjo kamero z ločljivostjo 4K. Možnost Dual-View vam bo omogočila ogled posnete vsebine iz obeh perspektiv. Izkoristite tudi možnosti upočasnjenega (Slow-motion) in pospešenega (Time-lapse) načina snemanja, izberite filtre ter glasbo v ozadju in ustvarili boste vsebino, ki bo osvojila vaše občinstvo na Tik Toku ali Instagramu. Ulovite vsako podrobnost z odlično kamero, ki bo fotografirala in posnela vse, kar želite, z visoko ločljivostjo.

Baterija je nekaj, kar vsem predstavlja izziv, in vsak med nami želi imeti pametni telefon, ki bo zdržal naš dinamičen tempo. Huawei Nova 9 se ponaša z baterijo z zmogljivostjo 4.300 mAh, zahvaljujoč tehnologiji Huawei SuperCharge in priloženem polnilcu pa bo baterija na 100 % napolnjena v manj kot 40 minutah.

 

Vse aplikacije na dosegu roke

 

Poleg odličnih telefonov Huawei svojim uporabnikom ponuja več kot 173.000 globalnih in lokalnih aplikacij prek svoje platforme AppGallery. Tam boste našli vse, kar potrebujete v vsakodnevnem življenju – aplikacije za lokalne banke, prevoz, družbena omrežja, glasbo in številna druga področja, v katerih lahko uživate med uporabo pametnega telefona Huawei nova 9. Priljubljene globalne aplikacije, kot je Viber, igrice in vsebine za urejanje fotografij ter videov lahko na svoj pametni telefon prenesete enostavno in hitro. Če imate radi mobilne igre, vas bo navdušil seznam priljubljenih iger, ki jih lahko igrate na pametnem telefonu Huawei nova 9.

 

Aplikacije, ki jih ne najdete v AppGalleryju, lahko enostavno namestite z uporabo brskalnika Petal Search. Preprosto vpišite ime želene aplikacije v brskalnik in v trenutku jo boste lahko prenesli na svoj pametni telefon ter začeli uporabljati.

 

Aplikacija za navigacijo Petal Maps vam bo pomagala uspešno prispeti na želeno lokacijo, na voljo pa je v 78 jezikih, tudi slovenščini. Omogoča vam po meri prilagojeno načrtovanje potovanja in odlično uporabniško izkušnjo. Z uporabo te aplikacije boste prihranili čas in denar, saj vas bo opozorila na gnečo, stanje v javnem prometu ter na cestninskih postajah in vam priporočila najkrajšo pot do cilja. Huawei je mislil tudi na varnost med vožnjo, zato vam aplikacija pomaga na poti z enostavnimi in jasnimi navodili, ki vas med vožnjo ne bodo ovirala.

 

Z odlično ločljivostjo in barvami, uporabnimi aplikacijami ter odlično kamero boste uživali v vsakem trenutku uporabe tega dizajnersko in tehnološko naprednega telefona.

 

Poleg pametnega telefona Huawei nova 9 je podjetje pred kratkim na trg postavilo tudi najnovejšo uro, Watch GT 3, ki je na voljo v dveh velikostih – 46 mm in 42 mm, ter prenosnik MateBook 14s.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka