NASVET Računalništvo
22. 10. 2021 14:41:49

KRATEK VODIČ NAJBOLJ POPULARNIH BLACK FRIDAY PONUDB

1/1

Pred Črnim petkom, velikimi jesenskimi popusti, v nekaterih trgovinah pa še posebna znižanja v novembru, smo zate pripravili mini vodič čez najpopularnejše kategorije na platformi Ceneje.si.

Tvoji kliki kažejo na to, da so med najbolj obiskanimi kategorijami v letošnjih black friday razprodajah Lego kocke, igralne konzole in aparati za kavo.

LEGO KOCKE

Ena izmed priljubljenih prostočasnih dejavnosti otrok vseh starosti je zagotovo sestavljanje Lego kock. So zabavne, hkrati združujejo še strategijo in potrpežljivost, otrok pa se lahko igra sam ali v skupini. Seveda so odlično božično darilo za deklice in dečke pa tudi odrasle, ker je izbor setov res ogromen.

Na Ceneje.si lahko filtriraš po znamkah, starosti otroka, ceni ali motivu, a pravi izbor je odvisen le od okusa in želja otroka oz. prejemnika Lego kock. Med najbolj znanimi seti najdeš Star Wars, Harry Potter in Minecraft komplete, kot tudi sete za sestavljanje ladij, vlakov, avtomobilov ali celotnih mest. Na tebi je samo, da dobro poslušaš želje prejemnika in izbereš pravi set Lego kock.

 

 

Poglej ponudbo Lego kock na Ceneje.si »

 

IGRALNE KONZOLE

Dandanes si otroci in tudi odrasli ne predstavljamo več življenja brez interneta, mobilnih telefonov, računalnikov in tudi igranja iger. Današnji otroci se redko igrajo z žogo ali skačejo gumitvist, so pa zato bolj aktivni z joysticki, volani in virtualnimi športi.

Na Ceneje.si lahko igralne konzole filtriraš po blagovni znamki, ceni, vrsti in dodatnih funkcijah, povezavah prek Wi-Fi in Bluetooth in podobno. Priporočamo ti, da si ogledaš najbolj popularno konzolo v regiji, to je PlayStation 5, saj poleg igranja iger nudi tudi poslušanje glasbe v različnih formatih, gledanje filmov in serij v Blu-ray formatu, povezavo z internetom in tudi shranjevanje avdio in video datotek.

Pred nakupom nekaj pozornosti nameni še trajanju garancije izbranega modela konzole. V prispevku si pa lahko še prebereš, na kaj je treba biti posebej pozoren pri izbiri igralne konzole ali pa katero igro izbrati za svoj Playstation.

 

Poglej ponudbo igralnih konzol na Ceneje.si »

 

KAVNI APARATI

Ali dan najraje začneš ob vonju kave in načrtovanju dneva ob prvih požirkih kave? Če veš, da te nič ne prebudi in pripravi na nov dan tako kot napitek iz zrn arabike ali robuste, potem v svoji kuhinji zagotovo potrebuješ kavni aparat. Z njim si lahko pripraviš espresso, kapučino, macchiato, mocho, cafe latte … Postani sam svoj barista!

Platforma Ceneje.si nudi iskanje po znamki, barvi, velikosti posode za vodo in moči gretja, mi pa ti svetujemo, da si izbereš polavtomatski aparat, ki funkcionira po principu črpalke in omogoča dovolj močan pritisk, ki je ključni faktor za prepoznaven okus in bogato peno. Najbolj znana znamka v svetu kavnih aparatov je zagotovo De'Longhi. V prispevku na povezavi lahko prebereš na kaj biti posebej pozoren pri izbiri kavnega aparata.

 

Poglej ponudbo kavnih aparatov na Ceneje.si »

 

Upamo, da smo ti s tem mini vodičem vsaj do neke mere olajšali odločitev, kako najbolje izkoristiti Črni petek in velika znižanja z nakupi stvari, ki so nujne v vsakem modernem domu. Želimo ti uspešno šopingmanijo.

Black Friday 2022

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka