NASVET Bela tehnika
15. 10. 2021 10:52:12

SUŠILNI STROJI MIELE UČINKOVITO IN NEŽNO RAVNAJO S PERILOM

1/1

Vsi modeli strojev iz linije GreenPerformance so preizkušeni na 20 let življenjske dobe. Z drugimi besedami pomeni to neprekinjeno učinkovitost do 10.000 ur. Oziroma v praksi 5 sušenj na teden, 50 tednov v letu.

Trajnostna naravnanost je ena od osrednjih vrednot podjetja Miele. Njihova nova linija produktov GreenPerformance pa to le še potrjuje. Vanjo sodita dva modela pralnega stroja in sušilni stroj, ki zagotavljajo ekološko in okolju prijazno pranje in sušenje.

Ker se v času od jeseni do spomladi uporaba sušilnega stroja precej poveča, je to vsekakor pravi čas, da sušilni stroj Miele GreenPerformance pobližje pogledamo. Gre za sušilni stroj s toplotno črpalko T1, ki dosega najboljši razred energijske učinkovitosti A +++ in je celo 10 % bolj učinkovit od mejne vrednosti (24) razreda energijske učinkovitosti A +++. To omogoča nov, recikliran talni modul z optimiziranim hladilnim krogom. Posledično s takšnim strojem sušite bolj trajnostno in učinkovito kot kdaj koli prej.

Omenjeni sušilni stroj razpolaga tudi z naslednjimi lastnostmi: tehnologijo EcoDry, EcoSpeedfunkcija DryCare 40, funkcija PerfectDry.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka