NASVET Računalništvo
21. 06. 2021 15:54:44

ČRNILO, KO GA POTREBUJETE! HP INSTANT INK SEDAJ NA VOLJO NA 35 TRGIH, VKLJUČNO S SLOVENIJO

1/1

HP Inc. je najavil širitev svoje hitro rastoče storitve naročnine na črnilo Instant Ink, ki je sedaj na voljo na skupno 35 trgih, vključno s Slovenijo. Storitev Instant Ink omogoča neprekinjeno tiskanje za posameznike in družine, ki delajo, ustvarjajo in se učijo od doma, in sicer tako, da zazna nizko raven črnila v kartuši ter samodejno pošlje zahtevek za novo kartušo, preden črnilo v celoti poide.

 

»Že več kot leto dni lahko opazujemo rušenje kulturnih in tehnoloških ovir, ki so preprečevale delo in učenje na daljavo in odstranitev teh ovir je povzročila dvig potreb po tiskanju doma,« je dejal Primož Polajnar. »Rast števila držav, kjer je sedaj na voljo storitev Instant Ink, predstavlja odziv podjetja HP na potrebe svojih strank po pametni, produktivni in trajnostni rešitvi za tiskanje - potrebe, ki bodo obstajale tudi v prihodnosti.«

 

Nikoli brez črnila

Instant Ink ponuja še višjo stopnjo prilagodljivosti in obenem preprečuje občutek nemoči, ko ugotovite, da ne morete tiskati, ker vam je zmanjkalo črnila. Naročniki lahko izberejo najbolj ustrezen tip mesečne naročnine s fiksnim zneskom, ki je odvisen od števila natisnjenih strani.

Storitev lahko naročite že za 0,99 EUR na mesec in z njeno uporabo prihranite do 70 %1 pri ceni vrhunskega originalnega črnila HP Ink1. Uporabniki lahko neuporabljene strani prenesejo v naslednji mesec ter tip naročnine spremenijo ali prekličejo kadarkoli, pri čemer jih ne zavezuje nikakršna pogodba, letna provizija ali zaveza.

 

Naročnina na črnilo s HP+

HP+, ki je zasnovan za dom in mala podjetja, predstavlja enega izmed najpametnejših sistemov tiskanja na svetu. Rastoče potrebe po tiskanju (+ 6 % po podatkih NPD/GFK)2, nastale zaradi milijonov posameznikov, ki delajo in se učijo od doma, predstavljajo idealno okolje za sodobno izkušnjo tiskanja, ki jo ponuja HP+.

Prav vse izboljšave HP+, od najboljše strojne opreme v segmentu, do najbolj obsežne storitve naročnine za potrošni material in najboljše tiskalne aplikacije3 v segmentu v oblaku, so bile zasnovane za to, da izpolnijo naraščajoče potrebe posameznikov, ki so najbolj odvisni od svojih tiskalnikov. HP+ naročnikom prinaša šest mesecev poskusne različice Instant Ink3, pri čemer lahko z naročnino preprosto upravljajo prek aplikacije HP Smart. Storitev naročnikom, katerih število je sedaj doseglo 48 milijonov aktivnih mesečnih uporabnikov, omogoča tiskanje in skeniranje tako rekoč od koder koli.

Instant Ink je prav tako na voljo s HP+ ki je predstavljen danes.
Za več informacij o HP+ tiskalnikih, kliknite na www.hp.com/si/plus  

 

Zasnovan s planetom v mislih

Poleg svoje priročnosti, Instant Ink naročnikom omogoča tudi podpiranje trajnostnega življenjskega sloga. HP ponuja možnost recikliranja, vključno s predplačniškim recikliranjem in dostavo kartuš4.

S pomočjo svoje pobude Planet Partners je HP do sedaj recikliral več kot 875 milijonov kartuš s črnilom in tonerjem, obenem pa 80 % novih originalnih kartuš HP Ink in 100 % novih originalnih HP kartuš s tonerjem vsebuje do 45 % ali več predhodno uporabljene plastike5.

 

Cene in razpoložljivost

  • Črnilo
    • 15 strani na mesec - € 0,99
    • 50 strani na mesec - € 2,99
    • 100 strani na mesec - € 4,99
    • 300 strani na mesec - € 11,99
    • 700 strani na mesec - € 24,99
       

Za več informacij o HP Instant Ink storitvah in združljivi strojni opremi, kliknite na

http://www.hp.com/si/instantink

 

 

[1] Prihranite do 70 % pri črnilu (EMEA) – Ocena temelji na ceni mesečne naročnine na HP Instant Ink s 700 stranmi brez nakupa dodatnih nizov strani v primerjavi s ceno na stran za tisk strani ISO/IEC 24711 in uporabi večine klasičnih tradicionalnih barvnih brizgalnih tiskalnikov in večnamenskih tiskalnikov v formatu A4 z originalnimi kartušami s standardno prostornino s cenami na trgu EMEA in sicer <200 EUR v večini EMEA držav in <200 GBP v Združenem kraljestvu. Ta raziskava ne upošteva cen s popusti. Ne vključuje tiskalnikov HP Ink Advantage, ker le-ti uporabljajo nestandardno strojno opremo in potrošni material. Raziskavo Buyers Lab, izvedeno julija 2020, je naročilo podjetje HP in temelji na podlagi javno dostopnih informacij na 1. junij 2020. Tiskalniki so izbrani glede na tržni delež v IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1.
www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW

2 +6 % NPD/GFK: Na podlagi kombinacije mesečnih podatkov o prodaji NPD in GFK; primerjata se obdobji januar-avgust 2019 in januar-avgust 2020.

3 6 mesecev Instant Ink: potrebna prijava na HP Instant Ink. HP Instant Ink ni na voljo v vseh državah. Odvisno od izbranega tipa naročnine. Postopek prijave na HP Instant Ink morate dokončati v 7 dneh po namestitvi tiskalnika in sicer v skladu s postopkom namestitve, ki ga priporoča HP in kot je opisan v navodilih, priloženih tiskalniku. Če naročnina ni preklicana med trajanjem promocije na strani hpinstantink.com, bo po poteku tega obdobja vaša kreditna/debetna kartica bremenjena z zneskom za mesečno plačilo storitve v skladu z izbrano naročnino ter z davki in pristojbinami. Ob koncu vsakega meseca tekom promocijskega obdobja bo naročnik moral plačati morebitne pristojbine in davke. Uporaba priložene kartuše s črnilom v škatli je vključena v promocijsko obdobje. Za en tiskalnik lahko uporabite eno promocijo. Brezplačna mesečna ponudba HP Instant Ink se lahko spremeni po 31. oktobru 2021. Ponudbe ni moč vnovčiti. Ponudbo lahko dopolnite z drugimi ponudbami; za podrobnosti si preberite pogoje druge ponudbe. Potrebujete veljavno kreditno/debetno kartico, e-poštni naslov in internetno povezavo za tiskalnik. Dodatne informacije o ponudbi so na voljo med postopkom spletne prijave. Več podrobnosti o storitvi na voljo na hpinstantink.com.

4 Recikliranje: Program ni dostopen povsod. Reciklaža originalnih HP kartuš z uporabo programa HP Planet Partners je trenutno na voljo v več kot 60 državah, ozemljih in regijah v Aziji, Evropi in Severni ter Južni Ameriki. Program ni dostopen povsod. Več podrobnosti na voljo na hp.com/recycle.?

5 Trajnost (spletna stran): 80 % originalnih HP kartuš s črnilom vsebuje med 45 % in 70 % recikliranega materiala. Vsi originalni tonerji HP vsebujejo med 5 % in 45 % že uporabljenega potrošniškega ali industrijskega materiala. Ne vključuje flašk s tonerjem. Seznam na www.hp.com/go/recycledcontent.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka