NASVET Erotika
26. 03. 2021 13:59:33

ZA SPOLNI ODNOS BREZ SKRBI, PROERECTA POSKRBI

1/1

Ne glede na vašo trenutno starost, ste morda že kot najstniki pomislili na težavo, ki se pojavi pri večini moških v zrelejših letih. Verjetno ni osebe, ki se vsaj enkrat ne bi vprašala »kaj bo potem, ko ne bom več zmožen zadovoljiti svoje drage?« V kolikor ste morda erektilno disfunkcijo že kdaj doživeli in se vam poraja vprašanje o tem, kako se v bodoče temu izogniti, brez skrbi. V tem primeru vam različne kapsule, tablete oziroma napitki podjetja Proerecta pomagajo, da je vaša erekcija močnejša, vi pa ponovno uživate v brezskrbnem spolnem odnosu.

Ker vemo, da se večino stvari ne da rešiti oziroma popraviti čez noč, so tudi ta naravna prehranska dopolnila učinkovita na daljše časovno obdobje – vendar se ne smejo vsa uporabljati zaporedoma vsaki dan. Uporabo dopolnil priporočamo tudi v primeru, da ste zdravi in še vedno spolno aktivni – poskrbite, da vas težave ne prehitijo, ko boste to najmanj želeli.

Vaša erekcija bo ob uporabi prehranskega dopolnila v obliki tablet Proerecta Klasik trda in zanesljiva, kot v vaših najboljših letih. Prav tako bodo poskrbele, da vas moški ponos ne bo pustil na cedilu v najbolj pomembnem trenutku. Zaradi vsebnosti sestavin, ki pripomorejo k boljši mikrocirkulaciji krvi v telesu, so tablete namenjene za takojšnjo uporabo, nekaj minut pred spolnim odnosom.

 

Tablete Proerecta Klasik so tako namenjene odraslim moškim, ki si želijo zadovoljiti partnerko ne le z besedami temveč tudi dejansko v praksi. Med drugim vsebujejo koencim Q10 in aminokisline, kar spodbudi proizvodnjo CO2, ob enem pa prispevajo tudi k bolj normalnemu delovanju genitalij in tudi reproduktivnega ter kardiovaskularnega sistema. Kar pa je pri tem najboljše je to, da so dostopne tudi brez recepta!

Koencim Q10 je prisoten v vseh celicah človeškega telesa, namenjen pa je za ustvarjanje energije ter vitalne imunosti. Za pravilno delovanje genitalnega sistema poskrbi izvleček Tribulus terrestrisa, medtem ko Panax ginseng blagodejno vpliva na reproduktivnost. Nikakor pa nista zanemarljiva niti izvlečka Rožnega korena in Guarane. Prvi poskrbi, da sta krvni obtok in telesna zmogljivost v mejah normale,  medtem ko guarana odločilno vpliva na zmanjšanje utrujenosti in s tem spobuja možgansko aktivnost. Medtem pa L-Arginin poskrbi za razširitev krvnih žil in s tem spodbudo pretoka krvi, L-Citrulin pa je tisti, ki spodbudi končno erekcijo in ob enem zmanjšuje bolečine v miišicah.

Za razliko od tablet, pa kapsule Proerecta Long lahko uživate vsak dan 1 do 2 s kozarcem vode in sicer v obdobju enega meseca. Rezultat erekcije bo boljši, kot ste si lahko zamislili v najbolj norih sanjah. Ker sami najbolje poznate svoje telo, veste tudi kje so vaše meje zmogljivosti. Kapsule vam pri tem služijo kot dodana vrednost, da ne boste razočarali  sebe in posledično svoje drage. Zeliščna formula vsebuje razne aminokisline in vitamine, ob enem pa imajo kapsule dolgotrajen učinek, saj pripomorejo tudi k boljši plodnosti ter vitalnosti.

Zaradi vsebnosti Magnezija boste pri uživanju kapsul občutili manjšo utrujenost in izčrpanost, Cink ter izvleček Mace pa ob tem poskrbita za boljšo plodnost ter vzdrževanje moškega spolnega hormona, torej testosterona. Za normalno kardiovaskularno delovanje in krvni tlak poskrbijo grozdne pečke. Medtem ko L-Citrulin spodbuja erekcij, pa Vitamin D3 in vitaminski miks (B, C, E) poskrbijo za splošno zdravje vašega telesa.

V kolikor morda že jemljete kakšne dodatke z vsebnostjo Zn, Mg ali vitamina D, vam ob uporabi kapsul v izogib neželenih stranskih učinkov, priporočamo prenehanje uživanje le-teh dodatkov. V vsaki kapsuli je namreč že zagotovljena dovolj velika vsebnost vseh mineralov in vitaminov, ki jih telo potrebuje.

V primeru, da si želite trdno, dolgotrajno in kakovostno erekcijo in posledično kvalitetnejši spolni odnos, pa niste najbolj navdušeni nad uživanjem tablet ali kapsul, vam je na voljo tudi Napitek Proerecta Shot. Zasnovan je bil, tako kot kapsule in tablete, za takojšnjo erekcijo, nad katero boste preprosto navdušeni.Proerecta Shot napitek vas bo popeljal do skrajnih mej vaših zmožnosti in vas naredil neustavljive, erekcija pa bo trdna v nekaj trenutkih. Ker je dostopen brez recepta, lahko do njega dostopate brez težav. Najboljša lastnost napitka je v takojšnjem delovanju, kjer zaradi zeliščnih izvlečkov pride do intenzivne stilmulacije libida. Poleg vsega pa je obogaten tudi z raznimi aminokislinami, adaptogenom in guarano.

Pravilno delovanje genitalnega sistema zagotavlja izvleček Tribulus terrestrista, ki ima pomemben učinek tudi pri višji vsebnost testosterona v telesu. Ker pa ni dobrega spolnega odnosa brez telesne zmogljivosti, lahko v napitku zasledimo tudi sledi Rožnega korena, ki poskrbi tudi za normalen krvni obtok. Nikakor pa se ne sme zapostaviti Guarane in Panax ginsenga. Če prva pripomore k poživljajočem učinku in zmanjšanju utrujenosti, pa izvleček ginsenga blagodejno vpliva na reproduktivni sistem.

Zakaj izbrati Proerecto?

Želja po daljšem in kvalitetnejšem spolnem odnosu je skozi leta približno enaka, naše sposobnosti pa s časoma nekoliko upadejo, kar je razumljivo. Ker pa si ne želimo, da naše spolno življenje trpi, so s tem namenom tudi nasnovana Proerecta prehanska dopolnila, ki vam pomagajo premagati marsikatere težave, ki nastanejo zaradi našega emša. Glavni namen prehranskih dopolnil je trdna erekcija in s tem posledično podaljšanje spolnih odnosov ter zagotovitev, da oba partnerja v tem tudi uživata.

Prehranska dopolnila so narejena pod strogim nadzorom proizvodnih standardov, tako da so varna za uporabo in brez ne željenih stranskih učinkov. Vaša pričakovanja bodo presežena, ne glede na to kako strogi ste.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka