NASVET Avdio & Video
14. 12. 2020 10:59:15

4K ULTRAHD - POPOLNA SLIKA

1/1

Ob misli na idealen televizor si predstavljamo popolno izkušnjo, tako na zaslonu, kot izven njega. K najboljši izkušnji gledanja največ pripomore kakovost prikazane slike, ki je z ločljivostjo 4K Ultra HD na zavidljivo visoki ravni.

Če te poleg same resolucije zanimajo še ostali stvari, ki jih moraš vedeti pred izbiro televizorja, si preberi naš vodič za izbiro televizorja.

Kakovost slike običajno opredeljujejo štirje elementi, ki jih zazna človeško oko: gibanje, kontrast, barve in ostrina. Ločljivost, ki jo ponujajo televizorji 4K Ultra HD, je štirikrat večja od ločljivosti običajnega televizorja Full HD. Slika televizorjev 4K Ultra HD vsebuje več kot 8 milijonov slikovnih pik, rezultat tega pa je izboljšana ostrina, izboljšano zaznavanje globine, izjemni kontrasti ter gladko in naravno gibanje. Poleg tega pa v sliki vidimo vsako podrobnost.

High Dynamic Range (HDR): Ko slika oživi pred vašimi očmi

Tehnologija High Dynamic Range poskrbi za dramatično spremembo vizualne izkušnje. Z osupljivo svetlostjo, neprimerljivim kontrastom in privlačnimi barvami slike oživijo v izjemni svetlobi.  Prikažejo se z več svetlostnimi odtenki. HDR omogoča bogatejšo paleto barvnih odtenkov, ki jih doslej niste videli na televizorju, ter poskrbi za vizualno izkušnjo, ki bo navdihnila vaša čustva. Čarobna izkušnja za ljubitelje kinematografov in filmske odvisneže.

Najnovejše serije televizorjev Philips se lahko pohvalijo s High Dynamic Range Perfect - vrhunsko tehnologijo, ki z izboljšanim kontrastom in intenzivnejšimi barvami na novo postavlja temelje domačega razvedrila. In rezultat? Zdaj lahko uživate v vseh podrobnostih, prikazanih v najsvetlejših in najtemnejših delih slike, neprekosljivem kontrastu in pristnih barvah. Vse te podrobnosti lahko doživite le s tehnologijo HDR Perfect.

Uživajte v najboljši HDR sliki s tehnologijo Dolby Atmos.

 

S HDR10+ vidite več

Kaj je HDR10+? Vsi Philipsovi televizorji OLED podpirajo vsebino, kodirano v dinamičnem videozapisu HDR. Videli boste vse podrobnosti - tako, kot so si jih zamislili ustvarjalci vsebine, ne glede na to, ali gledate filme z aplikacij Netflix in Amazon Prime, ali prek predvajalnika Blu-ray.

Tehnologija Perfect Color prinaša vse barvne možnosti

Za popolno sliko skrbijo tudi dodatne Philipsove tehnologije. Ena izmed njih je Perfect Color, ki zagotavlja realistične in pristne barve z neverjetnim številom odtenkov. Uživajte v izjemno širokem barvnem spektru v kombinaciji z našo najbolj prefinjeno obdelavo barv s pomočjo slikovnega procesorja P5. Tehnologija Perfect Color združuje barvno lestvico s 100-odstotnim širokim barvnim razponom in obdelavo 2250 milijard barv, zaradi česar vam ta televizor daje občutek, kot da gledate skozi okno v svet. 

Več informacij najdete na www.philips.si/tv

Za več informacij in pomoč pri izbiri pravega TV-ja si preberi tudi naš prispevek o tem, kako izbrati pravi TV.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka