NASVET Telefonija
14. 07. 2020 15:13:23

TI BUDGET MOBITELI IMAJO NAJBOLJŠE KAMERE

1/2
2/2

Iskanje dobre kamere na budget mobilnem telefonu lahko predstavlja velik izziv. Ravno zato smo namesto vas pregledali ponudbe v spletnih trgovinah in se pogovarjali z našimi uredniki, ki jih dnevno pregledujejo in urejajo, da nam pomagajo izbrati najboljše mobilne telefone z odličnimi fotoaparati, za katere vam ni treba odšteti pravega malega bogastva.
Trije izbrani modeli so zmagovalci pri naših sodelavcih, a tudi med potrošniki na Ceneje.si. Nekateri med njimi so na voljo v več kot 10 spletnih trgovinah, tako da imate veliko možnosti za dodatne prihranke.

Najboljši 3 mobiteli z odličnimi kamerami

SAMSUNG A51
Ta Samsungov model, ki bo vaš za okoli 300 €, je na voljo v 9 domačih spletnih trgovinah in je eden najbolj priljubljenih modelov med slovenskimi potrošniki. Dobili smo ga decembra 2019 in se ponaša z odličnim zaslonom Super AMOLED, 4, 6 ali 8 GB RAM-a in 64 ali 128 GB prostora za shranjevanje.
Kar pa je najpomembnejše, sprednja kamera ima 32 MP in možnost snemanja 4K videov, zadnja kamera pa 48 MP, 4K videoposnetke in možnost Live Focus za zajem portretov. Poleg glavne kamere na zadnji strani ima še 12 MP ultra široko in 5 MP makro kamero ter 5 MP senzor globine.

HUAWEI NOVA 5T
V drugi polovici lanskega leta se je pojavil naš naslednji budget mobilni telefon z najboljšo kamero - Huawei Nova 5T. Na voljo je v dveh različicah, s 6 ali 8 GB delovnega pomnilnika in 128 GB prostora za shranjevanje.
Kamera oz. bolje rečeno kamere na modelu Nova 5T, skupaj jih je 5, ustvarjajo odlične fotografije in zelo kakovostne videoposnetke v različnih pogojih. Pri fotografiranju lahko nastavite peščico podrobnosti, fotografije pa so živih barv in imajo zelo velik dinamični razpon. Glavna kamera ima 48 MP in 1080p video. Telefon ima še širokokotno kamero s 16 MP in makro kamero, ki omogoča fotografiranje z oddaljenosti le nekaj centimetrov.

XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO
Najmlajši mobitel na našem seznamu budget mobilnih telefonov z najboljšimi kamerami je Xiaomi Redmi Note 9 Pro, ki je na voljo od letošnje spomladi. Dobite ga lahko v različicah s 4 ali 6 GB RAM-a in 64 ali 128 GB prostora za shranjevanje. Ima 6,67-palčni LCD zaslon v ločljivosti FHD+, na sredini pa ima odprtino za selfie kamero.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro je opremljen z najmočnejšimi zadnjimi kamerami na tem seznamu. Glavna kamera ima 64 MP in širokokotno lečo z 8 MP, makro kamero s 5 MP in senzor globine z 2 MP. Sprednja, selfie kamera ima 16 MP. Zadnja kamera ima možnost snemanja v ločljivosti 4K in možnost snemanja počasnega gibanja.
 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka