NASVET Erotika
8. 06. 2020 13:40:31

POVEČANJE PENISA IN ODPRAVA IMPOTENCE S PUMPICAMI BATHMATE

1/1

Pisalo se je leto 2004, ko je izumitelj John Oakes razvil prvo vodno erekcijsko pumpico, da bi pomagal svojemu prijatelju. Ta je bil navdušen športnik in motociklist, ko pa si je poškodoval hrbtenico, so se pojavile težave z erekcijo. Po nekaj letnem razvijanju je John razvil prvo vodno pumpico za penis, ki je njegovemu prijatelju zelo pomagala. Tako je leta 2006 ustanovil podjetje pumpice za penis Bathmate in pumpice znamke Hydromax so kmalu postale najbolj prodajane vodne pumpice za penis.

Ne glede na to, ali gre za erektilno disfunkcijo ali kakšno drugo težavo, lahko nezmožnost erekcije oteži življenje, povzroči zmedo, zadrego in zaskrbljenost. Velik in čvrst penis že od nekdaj velja za simbol moči, misel, da ne zmoreš zadovoljiti partnerke, pa vodi v občutke nezadovoljstva in nesamozavest.

Bathmate ti resnično lahko pomaga pri zgoraj navedenih težavah. Uporaba pumpice je čisto enostavna in zelo udobna. Pumpica s pomočjo tople vode ustvari podtlak, s tem se razširijo žile in poveča prekrvavljenost tvojega penisa, to pa omogoča močnejšo in trajnejšo erekcijo. Z redno uporabo se penis tudi poveča.

S kombinacijo pumpice Bathmate in z vajami za večji penis lahko bistveno izboljšaš svojo spolno vzdržljivost in velikost penisa. S tem okrepiš samozavest in tudi partnerka bo bolj zadovoljna in zadovoljena.

Podjetje Bathmate se nahaja v Združenem kraljestvu, v Wakefieldu v zahodnem Yorkshireu. Za izdelavo izdelkov uporablja samo materiale najvišje kakovosti, vključno s silikonom, ki je koži prijazen, trpežnim polikarbonatom in kakovostnim nerjavečim jeklom. Podjetje se lahko pohvali tudi z najdaljšo pumpico za penis na svetu, imenovano HydroXtreme11.

Zakaj je pumpica Bathmate tako posebna?

Pumpica Bathmate izstopa iz povprečja zaradi več dejavnikov. Kot vse pumpice, tudi Bathmate deluje tako, da ustvari vakuum, s katerim razširi žile v penisu ter poveča prekrvavitev. Za razliko od drugih pumpic pa Bathmate za ustvarjanje vakuuma ne uporablja zraka, temveč moč in toploto vode.

To vodi do neprimerljivo boljših rezultatov. Uporabniki ob redni mesečni uporabi poročajo o povečanju penisa ter boljši, trši in daljši erekciji. Podaljša se čas spolnega odnosa, saj se z uporabo pumpice zmanjša občutljivost penisa, kar pomaga pri preprečevanju prezgodnjega izliva. Vsemu temu sledi povečanje samozavesti in, kar je najbolj pomembno, boljši seks. Pumpice Bathmate ti pomagajo izboljšati samopodobo in pridobiti penis, s katerim si bolj zadovoljen.

Prednosti pumpice Bathmate:

  • Hitro vidni rezultati.
  • Penis se poveča po dolžini in obsegu.
  • Pomaga pri impotenci in erektilni disfunkciji.
  • Pomaga pri zdravljenju Peyronijeve bolezni, kar pomeni, da pomaga izravnati ukrivljen penis. 
  • Podaljša čas spolnega odnosa.
  • Izboljša intenzivnost orgazmov.
  • Pozitivno učinkuje na odpravljanje prezgodnjega izliva.
  • Pumpica nima neželenih stranskih učinkov.
  • Pridobil boš na samozavesti in tudi tvoje počutje se bo izboljšalo. 

 

Čeprav določene tehnike povečanja penisa obljubljajo veliko, se lahko na koncu izkaže, da ne delujejo ali so celo nevarne za zdravje. Resnično nič ne doseže tako visokih rezultatov kot pumpica Bathmate. 

Kateri model pumpice Bathmate izbrati?

 

Pumpice za penis Bathmate so na voljo v različnih velikostih in različicah; od začetnikom prijazne serije Hydro do 35% zmogljivejše Hydromax serije in na koncu serija HydroXtreme za napredne uporabnike. Vsaka serija ponuja pumpice v treh različnih barvah (prozorna, modra in rdeča) in v različnih velikostih. Zelo pomembno je, da izbereš pravo.

Hydro serija je odlična izbira, če pumpico uporabljaš prvič. Serija Bathmate Hydro ponuja odlično vrednost za svojo ceno in trajne spremembe velikosti in moči penisa. Razširitev penisa in podaljšanje omogoča v kar se da kratkem času.

Hydromax serija je idealna tako za začetnike kot za izkušene uporabnike pumpic za penis. Ponuja širši razpon velikosti, omogoča približno 35% večjo moč kot serija Bathmate Hydro in pozitivno vpliva na tri različne stvari - težave z erekcijo, velikost penisa in samozavest v seksu. Zaradi visoke tehnične zmogljivosti zagotavlja odlične rezultate.

HydroXtreme serija je namenjena naprednim uporabnikom, ki iščejo izjemno zmogljivost. HydroXtreme uporabnikom omogoča ročno nastavitev pritiska z dodano stiskalno kroglico, komplet pa vsebuje tudi priročno embalažo, merilnik, sredstvo za čiščenje, lubrikant in trak za tuširanje, da ti pumpice, če jo uporabljaš pod tušem, ni potrebno nenehno držati.

Kakšna je prava velikost pumpice?

Ljudje imamo različne potrebe in zahteve, še zlasti, ko gre za izdelke, kot je pumpica za penis. Pomembno je, da izbereš pumpico, ki ustreza velikosti tvojega penisa. Če izbereš prevelik model, pumpica ne bo mogla ustvariti ustreznega pritiska in ne bo učinkovala, premajhni modeli pa so lahko neprijetni za uporabo in prav tako ne prinesejo rezultatov.

Za merjenje penisa mora biti le-ta v erekciji. Penis izmeri od sramne kosti vse do vrha. Izmeri tudi obseg penisa. Nato izberi ustrezen model.

Pumpice Bathmate so razdeljene v štiri skupine, po velikosti:

  • Do 5 inčev oziroma dolžina do 12,7 cm:

- Hydromax3

- Hydromax5

- HydroXtreme5

 

  • Od 5 do 7 inčev oziroma 12,7 do 17,8 cm

- Hydro7

- Hydromax7

- Hydromax7 Wide Boy

- HydroXtreme7

- HydroXtreme7 Wide Boy

 

  • Od 7 do 9 inčev oziroma od 17,8cm do 22,9 cm

- Hydromax9

- HydroXtreme9

 

  • Več kot 9 inčev oziroma več kot 22,9 cm

- HydroXtreme11

 

Navodila za uporabo Bathmate pumpic

  1. Tuširaj se s toplo vodo ali se namakaj v kadi približno 5 minut, da s tem ogreješ žile. Ne pozabi prej obriti sramnih dlak, da bo pumpica lažje ustvarila vakuum.
  2. Pumpico napolni z vodo, pri čemer moraš držati prst na ventilu na konici, da voda ne uide.
  3. V pumpico nežno vstavi penis in jo potisni proti sebi, dokler osnova ne sede tesno ob tvoje telo. S tem ustvariš vakuum. Moda naj ostanejo zunaj pumpice.
  4. Na vrhu pumpice se nahaja ventil, skozi katerega bo odtekla odvečna voda. Pumpico večkrat potisni navzdol, da tako ustvariš vakuum. Penis se bo prilagodil in postopoma postal trd. Ko se prilagodi, nadaljuj s črpanjem, da odteče še nekaj vode. Sam postopek ne sme biti boleč ali neprijeten. Če v katerem koli trenutku pritisk postane prevelik, preprosto sprosti ventil na konici, da se pritisk sprosti.
  5. Ko črpanje ni več mogoče, si dosegel maksimalni pritisk v pumpici. Pusti delovati 5 minut, nato vajo ponovi še dvakrat.
  6. Po 15 do 20 minutah sprosti pritisk na ventilu in pumpico snemi. Presenečen boš nad rezultatom. 
  7. Po koncu uporabe pumpico očisti z blagim milom in vodo ali s čistilom za erotične igrače.

 

Kdaj bodo vidni rezultati povečanja penisa?

Po prvi uporabi učinek traja do 24 ur. Za dolgoročno spremembo ti svetujemo redno uporabo 15 do 20 minut dnevno vsaj 3-krat tedensko in najmanj 1-2 meseca. Pumpice ne uporabljaj več kot enkrat dnevno.

Kot najbrž veš, se z erektilno disfunkcijo, bolj poznano pod imenom impotenca, sreča kar 30 odstotkov moških po 40. letu. Vzrokov, da ud enostavno ne otrdi več, je mnogo. Lahko je to stres, nezdravo življenje, prekomerno ukvarjanje s športom, ... Poleg vaj s pumpico za penis je ena od rešitev tudi uporaba tabletk za erekcijo.

Čeprav je to občutljiva in pogosto resnično čustvena tema, pa se ti ni treba ničesar sramovati. Bathmate je idealna rešitev za tovrstne težave in za boljši jutri.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka