NASVET Avdio & Video
15. 05. 2020 11:22:03

UŽIVAJTE V SVOJIH NAJLJUBŠIH FILMIH IN SERIJAH S SAMSUNG QLED TELEVIZORJI IN HBO GO

1/1

Veliko svojega prostega časa preživimo pred televizijskimi zasloni. To je eden izmed glavnih razlogov, da so na priljubljenosti pridobile tudi različne storitve za pretočne vsebine, kot je na primer HBO GO, ki vključuje tudi slovenske podnapise ali sinhronizacijo vaših najljubših filmov in serij.

Samsung stremi k zagotavljanju izjemnih izkušenj, zato uporabnikom Samsung QLED modelov iz leta 2019 in 2020 podarja uporabo HBO GO storitve. Uporabniki lahko storitev vključijo med promocijskim obdobjem od 1. maja do 30. junija.

Z najpopolnejšo tehnologijo televizorjev do zdaj – s Samsung QLED tehnologijo - lahko uporabniki uživajo v vrhunski kakovosti slike ob gledanju svojih najljubših HBO serij na HBO GO, kot sta na primer Pravi detektiv in Igra prestolov. Za še bolj izjemno izkušnjo pa bo poskrbel tudi kinematografski zvok, ki sledi gibanju vsakega prizora.

Uporabniki Samsung QLED modelov iz leta 2019 in 2020 se morajo za uporabo HBO GO storitve registrirati najkasneje 14 dni po nakupu televizorja. Prejeli bodo bon za vklop HBO GO storitve za obdobje 6, 9 ali 12 mesecev, odvisno od modela televizorja . Po aktivaciji bona bodo uporabniki lahko uživali v pestrem izboru več kot 300 serij in 850 filmov.

Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/hbo-go-promo/.
 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka