NASVET Erotika
13. 03. 2020 15:19:45

PREIZKUSI HLAČKE, KI VIBRIRAJO

1/1

Kako pa to deluje in kako izgledajo?


Vibrirajoče hlačke so videti kot običajno spodnje perilo, vendar v podlogi skrivajo majhen vibrator. Hlačke oblečeš kot vsake druge, vibrator pa poskrbi za stimulacijo klitorisa in nožnice.
 

Vibrator lahko tudi odstraniš, če želiš, in hlačke nosiš brez njega. Pa še pereš jih brez težav!
 

Na zunaj je vibratorček povsem neopazen, s čimer so vibrirajoče hlačke hkrati diskretne in vznemirljive. Nosiš jih lahko pod vsakim oblačilom. Hlačke so tudi izjemno tihe, zato ni strahu, da bi te kdo zalotil.


Kaj je najboljše pri vibrirajočih hlačkah? Večinoma je priložen tudi brezžični daljinski upravljalnik, s katerim nadzoruješ vibriranje in določiš stopnjo vznemirjenja. Še bolj zanimivo je, če daljinski upravljalnik predaš drugemu v roke in mu s tem omogočiš popoln nadzor nad tvojim užitkom.


Vibracijske hlačke Panty Rebel


Če še ne veš, katere hlačke izbrati, ti predlagamo znamko Panty Rebel. Gre za kolekcijo kvalitetnih vibracijskih hlačk, ki vsebuje 4 različne modele, in sicer klasične hlačke, ženske boksarice in dva modela tangic.


Pri vsakem modelu prejmeš tudi vibrator s kar 12 različnimi načini vibriranja in elegantni daljinski upravljalnik v črno-zlati kombinaciji. Vibrator je vodoodporen in se polni preko USB-ja. Zagotavljamo ti, da s to izbiro ne moreš zgrešiti.


Vibracijske hlačke tudi v filmu

Hlačke so svojo vlogo odigrale tudi v filmu The Ugly Truth (Grda resnica) s Katherine Heigl. V njem se glavna junakinja udeleži poslovne večerje in si za to priložnost obleče vibrirajoče hlačke. Daljinski upravljalnik ji po nesreči uide iz rok in pristane v rokah nič hudega slutečega fanta za sosednjo mizo, ki ne ve, s čim ima opravka, in se poigra s funkcijami. Kaj to pomeni za glavno junakinjo, si lahko predstavljaš. Toplo ti priporočamo ogled filma, preveri pa tudi našo ponudbo vibrirajočega spodnjega perila.


Vibracijske hlačke lahko nosiš kadarkoli in kjerkoli, saj vibrirajoče spodnje perilo izgleda kot povsem običajno spodnje perilo. Hlačke lahko uporabiš tudi kot samostojno igračko. Ko si jih oblečeš, vzameš v roke daljinski upravljalnik, izbereš vibracijski vzorec, ki ti je najbolj všeč, in se prepustiš užitkom. Prednost vibracijskih hlačk je ta, da ti za zadovoljstvo ni potrebno vložiti preveč truda.


Hlačke lahko uporabiš v dvoje in kjerkoli


 

Vibracijske hlačke so odlične tudi za trenutke v dvoje. Daljinski upravljalnik še kako pride prav, še posebej, če ga v roke vzame nekdo drug. Prav tako lahko raziskuješ užitke in eksperimentiraš tudi izven štirih sten. Hlačke obleci za večerjo v restavraciji, obisk kina, za žur v diskoteki ali za kakšen drug dogodek. Jih upaš nositi na delovnem mestu? Zagotavljam ti nepozabne trenutke, prežete z veliko erotične energije.


Podari vibracijske hlačke za darilo


Vibracijske hlačke so čudovito darilo. Gre za edinstven izdelek, ki vaju bo nedvomno povezal, nameniš pa jih lahko tudi sama sebi, saj si zagotovo zaslužiš trenutke užitkov. Če nakupuješ za drugo osebo, pred nakupom razmisli o njenih željah. Niso namreč vse ženske naklonjene drznim darilom, ki vibrirajo. Če jih kupuješ zase, izberi takšne, v katerih se boš najbolje počutila in uživaj v prijetnih dražljajih. V hlačkah pa lahko presenetiš tudi svojega partnerja ali partnerko. Ideja - obleci jih, predaj mu/ji daljinski upravljalnik, vendar ne povej, za kaj gre. Verjetno bo presenečenje zavidanja vredno.


Vibracijske hlačke so na voljo v različnih oblikah, barvah in materialih. Skrivajo tudi različne velikosti in oblike vibratorčkov, a prav vsake hlačke poskrbijo za maksimalno zadovoljstvo.


Vibracijske hlačke ali vibracijske tangice


Vibracijsko spodnje perilo je na voljo v obliki hlačk ali tangic. Izbiro prepuščamo tebi, saj najbolje veš, v čem se dobro počutiš. Perilo je vsekakor zelo udobno za nošenje, vzdrževanje pa enostavno.


Vibracijske hlačke ne zahtevajo posebnih navodil in opozoril, saj jih nosiš kot običajno spodnje perilo. Kljub temu upoštevaj naše nasvete:
- Vibracijskih hlačk ne nosi predolgo. Priporoča se nekaj ur, potem pa vibratorček raje ugasni. Nožnica, sramne ustnice in klitoris se lahko namreč pretirano vzdražijo.
- Vsak vibrator ni vodoodporen, zato ga vedno odstrani, preden hlačke opereš. Nekatere hlačke je najbolje oprati ročno, druge pa v pralnem stroju. Pred pranjem preveri oznake na etiketi.
- Vibrator čisti s toplo vodo, če je vodoodporen. Za ne-vodoodporne uporabi čistilo za erotične igračke. V vsakem primeru ga pred shranjevanjem dobro posuši.


* Vibracijske hlačke so lahko primerne tudi za moške, ki radi nosijo žensko perilo.
 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka