NASVET Avdio & Video
20. 12. 2019 13:12:03

TUDI NAJBOLJŠI TELEVIZORJI NA TRGU SO NA VOLJO PO DOSTOPNI CENI

1/1

Kakovostna slika, odličen zvok, pameten vmesnik, zaslon OLED in druge karakteristike današnjih televizorjev prinašajo svojo ceno, ki je kupci nismo vedno pripravljeni plačati za svoj televizor. Prav to pa je tudi ena od usmeritev komisije mednarodne ostrokovne organizacije EISA, ki podeljuje najprestižnejše svetovne nagrade na področju slike in zvoka.

Ob ocenjevanju Philipsovega televizorja OLED 804 so izpostavili, da je z odličnim zaslonom OLED in eleganco dizajna potrošnikom na voljo po dostopni ceni, ne glede na to, da gre za zares izreden televizor.

Že poznate tehnologijo Ambilight?

Neverjetno kakovost slike bi bilo škoda obdržati le na zaslonu, zato je Philips razvil edinstveno tehnologijo Ambilight, ki z več strani televizorja prenese barve, gibanje in dogajanje z zaslona na steno in v celoten prostor. Zaslon se zato zdi večji, kot je v resnici, vaš najljubši film, videoigra ali koncert pa dobi impresivno svetlobno spremljavo, medtem ko se vaše oči veliko manj naprezajo.

Samo zaslon OLED ponuja resnično črn odtenek

Če trenutno sedite pred običajnim televizorjem LED, sploh ne veste, kako na zaslonu izgleda resnična črna. In zakaj bi vas to utegnilo zanimati? Ker le resnična črna prinese realistične, živahnejše barve in neverjeten kontrast. Spoznate pa jo lahko le na zaslonu OLED, ki ima možnost, da popolnoma izklopi vsako posamezno piko, ne da bi mu pri tem ušel kakšen snop svetlobe.

Od slikovnega procesorja je odvisno, kakšno vsebino boste gledali

Eden izmed razlogov, zaradi katerih je bil Philipsov televizor OLED 804 po mnenju EISA razglašen za »najboljši nakup« med OLED-televizorji, je tudi Philipsov slikovni procesor tretje generacije, P5 Pro Perfect. Ta skupaj z najnovejšo generacijo obdelave slik Picture Quality Processor prinaša jasno in ostro sliko z neverjetno gladkim premikanjem, najnatančnejšim prikazom črne in živih barv ter najbolj realističnimi naravnimi kožnimi odtenki.

 

Glejte vsebino, kot si jo je zamislil režiser

Tisti, ki vam je pri gledanju televizorja najpomembnejša kakovost slike, bodite ob nakupu pozorni na oznako Dolby Vision in Dolby Atmos, ki pomenita pomenita, da je vaš televizor sposoben prikazati vsebino HDR tako, kot so si jo zamislili filmski ustvarjalci – veličastno in resnično. Če televizor podpira tudi format HDR10+ pomeni, da prilagaja tudi raven svetlosti, zaradi česar bo slika na zaslonu še osupljivejša.

Do pametnih je mogoče dostopati glasovno

Pametne televizorje, vključno s Philipsovo serijo 804, je mogoče upravljati kar z glasovnimi ukazi, s katerimi lahko poiščete vsebine, aplikacije, uravnavate jakost zvoka in še kaj. Če pa daljinskega upravljalnika ne najdete, svoj Philipsov televizor preprosto upravljajte glasovno preko naprav, ki podpirajo Alexo.

Več informacij najdete na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija, več o modelu Philips OLED 804 pa najdete tukaj.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka