NASVET Lepota in zdravje
16. 12. 2019 09:18:02

ZELENA TOČKA V MURSKI SOBOTI - SVEŽA ZELENJAVA IN SADJE NA DROBNO IN VELIKO

1/1

Na 500 kvadratnih metrih ponujajo svežo zelenjavo in sadje ter druge lokalne izdelke. Izstopajo po tem, da na enem mestu združujejo malo in veleprodajo. Najdete jih v Murski Soboti na Industrijski ulici 5a.

Pestra ponudba in ugodna cena privabljata veliko kupcev iz pomurske regije.  Zelenjava in sadje v Zeleni točki sta pogosto v istem dnevu pobrana na polju in dostavljena na njihove police. Takšna kratka oskrbna pot zagotavlja ohranjanje svežine in vsebnost vitaminov.

V ponudbi sta lokalno pridelana zelenjava in sadje, ki prihajata iz več kot 20 zlasti zelenjadarskih kmetij iz Prekmurja. Prav tako pa je v ponudbi sadje in zelenjave iz uvoza, ki ga zaradi sezonskih vplivov domači pridelovalci ne zmorejo pridelati.

Zelena točka je prva leta oskrbovala zlasti gospodinjstva, zadnje leto pa je njen distribucijski center vpeljal še prodajo na debelo, preko katere oskrbuje več različnih gostincev in javnih zavodov.

Preko spletne tržnice www.lokalno.je pa Zelena točka nudi potrošnikom tudi možnost spletnih nakupov. V ponudbi imajo slovenske domače proizvode, kot so čaji in kave, kozmetični izdelki, čokolade in marmelade, žita in moke, sadni sirupi in ostali lokalni proizvodi.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka