NASVET Avdio & Video
9. 12. 2019 13:35:31

NAJBOLJŠI DOMAČI KINO TELEVIZOR: PHILIPS OLED+ 984

1/1

Evropsko strokovno združenje za sliko in zvok (EISA) vsako leto oceni in nagradi najboljše televizorje na več področjih, med drugim tudi v kategoriji domačih kino televizorjev. Zadnji dve leti se s tem nazivom pohvalita Philipsova televizorja serije OLED+ 903 in OLED+ 984. Kaj je torej tisto, kar dotična televizorja zmoreta bolje kot katerikoli drug televizor na trgu? Pričarati izjemno filmsko doživetje v udobju domačega kavča.

OLED+: ko se združijo najboljši

Če ste že zasledili oznako OLED+, ne gre za še eno od televizijskih tehnologij, pač pa za ekskluzivni paket tehnoloških presežkov na področju slike, zvoka in pametnih vsebin. Philips pod izrazom OLED+ združuje popolno črnino in neskončen kontrast zaslona OLED, procesor slike P5 Perfect Picture, izjemen zvok inženirjev Bowers&Wilkins, glasovno aktivacijo s pomočnikom Google in edinstveno tehnologijo Ambilight.

Prednosti tehnologije OLED

Za razliko od strukture slikovnih pik običajnih televizorjev, ki vedno prepuščajo nekaj svetlobe, ostanejo slikovne pike zaslonov OLED, kadar so izključene, popolnoma črne. Popolna črnina prinaša izjemno svetlost in kontrast ter pričara tako živo sliko, da je videti, kot bi hotela izskočiti iz zaslona.

Najboljši slikovni procesor na trgu

Philips že leta velja za proizvajalca, ki postavlja nove mejnike na področju kakovosti slike. Po tem, ko je bil njihov procesor P5 že večkrat nagrajen, so ga pri Philipsu še izboljšali, skupaj z zaslonom OLED in drugimi Philipsovimi tehnologijami za obdelavo slike pa, dokazano, poskrbi za najboljšo sliko na zaslonu. P5 nove generacije omogoča intenzivnejše barve, jasnejšo sliko in popolnoma naravne kožne odtenke. Skupaj s popolnoma tekočim gibanjem ne boste izpustili nobene podrobnosti, tudi v najtemnejših odtenkih.

K popolni sliki sodi popoln zvok

Dolga leta je kakovost slike na televizijskih zaslonih krepko prekašala kakovost zvoka, kar so glasbeni navdušenci dopolnjevali z nakupom hišnega kina in ostalih pripomočkov, odslej pa je zvok na Philipsovih televizorjih primerljiv s popolno sliko.

Inženirji iz podjetja Bowers & Wilkins s 50-letnimi izkušnjami v razvoju referenčnih avdio monitorjev za najboljše svetovne snemalne studie so združili moči s Philipsovimi inženirji in ustvarili najboljši možen televizor za vaša ušesa in oči. Philipsova serija OLED+ 984 se ponaša z edinstveno zasnovo z visečim zvočnim sistemom, ki prinaša neverjetno realistično doživetje.

Vgrajen pomočnik Google in združljivost s storitvijo Alexa

Najnovejši Philipsov televizor OLED+ 984 se odziva na glasovne ukaze in vam tako olajša vsakdan ter ga naredi še bolj zabavnega. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s pomočnikom Google, televizor pa lahko upravljate tudi prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo.

Bodite del svojega najljubšega filma

Nihče vam ne more obljubiti, da vas bo Leonardo DiCaprio povabil s seboj na Titanik, toda Philipsova tehnologija Ambilight, ki televizor OLED+ 984 obda kar s štirih strani zaslona, poskrbi, da ste v vsakem trenutku v središču dogajanja. Ambilight v realnem času s svetlobnim sijem osvetljuje steno za televizorjem z enakimi barvami, kot so prikazane na zaslonu. Dramatično dogajanje vas popolnoma potegne vase, svetloba zapolni ves prostor, vsak prizor pa postane še pristnejši. V primeru Titanika bo potopitev v dogajanje, na srečo, le navidezna.

Več informacij najdete na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija, več o Philipsovih modelih TV OLED+ pa tukaj.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka