NASVET Vrt in okolica
13. 05. 2019 10:18:56

UREDITE OKOLICO BREZ HRUPA IN ONESNAŽEVANJA

1/1

Uredite okolico brez hrupa in onesnaževanja

Urejanje okolice hiše in vrta je v polnem teku in vsak dober vrtnar ve, da je za hitro in učinkovito delo zelo pomembno dobro in zanesljivo orodje. Na tržišču lahko najdemo širok nabor orodij za različna opravila na vrtu in z lahkoto boste našli orodje za vaše potrebe, ki bo tudi prijazno okolju.

Ker imajo bencinska orodja emisije in so hrupna, orodja na elektriko pa imajo omejen doseg, glede na dolžino kabla, je logična izbira akumulatorsko orodje. Razvoj kakovostnih in zmogljivih brezkrtačnih motorjev botruje veliki zmogljivosti, ki se kosa z bencinskim ali električnim programom ter v nekaterih primerih celo preseže postavljene standarde. Akumulatorsko orodje je visoko zmogljivo in enostavno za uporabo, idealno tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo, na domačem vrtu ali v urbanem okolju.

 

Isti akumulator za ves nabor akumulatorskega orodja

Nakup akumulatorskega orodja uporabnikom omogoča uporabo istega akumulatorja na širokem izboru ne samo akumulatorskega vrtnega orodja, ampak tudi na preostalem asortimentu akumulatorskega orodja.

 

Orodje za ureditev celotne okolice hiše

V akumulatorski izvedbi je na voljo širok asortiment orodja za ureditev celotne okolice hiše. Med različnimi modeli zmogljivih in učinkovitih kosilnic, primernih za košnjo različno velikih travnatih površin, bo vsak uporabnik našel primerno kosilnico. Ravno tako je na voljo širok izbor kos, ki ustrezajo različnim terenom ter zahtevnosti košnje.

Poleg travnika je treba urediti tudi žive meje, grmičevje ter drevesa, uporabnik si lahko tu pomaga z različnimi modeli škarij za živo mejo ter travo. Za obrezovanje dreves in trt pa so idealne akumulatorske škarje, ki zagotavljajo gladek rez brez napora pri rezanju, udoben nahrbtnik za shranjevanje akumulatorjev pa omogoča nemoteno delo. Za zahtevnejša dela so uporabnikom na voljo različni modeli akumulatorskih verižnih žag, ki so po moči primerljive bencinskim žagam v istem razredu. Kot nalašč za čiščenje travnikov dovozov in poti, pospravljanje po obrezovanju živih mej, so tihi in lahki puhalniki, z močnim potiskom zraka bodo kos tudi mokrim in težkim delcem.

Več različnih orodij v enem

Velikokrat so želje uporabnika, da bi imel samo eno orodje za več različnih opravil. Akumulatorska multifunkcijska glava s širokim naborom nastavkov omogoča enostavno opravljanje različnih del – od košnje, žaganja, striženja, krtačenja, pometanja in kultiviranja. Vse to z enostavno menjavo nastavkov.

Pri delu na vrtu in okolici je nepogrešljiva samokolnica, ki s pomočjo 18 V akumulatorja pomaga pri potiskanju težkih bremen s transportno podlogo (vedro ali mrežasta podloga), ki jo uporabnik izbere glede na namen transporta.

Izredno tiho in okolju prijazno akumulatorsko orodje bo z odličnimi rezultati navdušilo še tako zahtevnega uporabnika.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka