NASVET Predsobe in hodniki
30. 11. 2018 10:55:38

10 BOŽIČNIH DNEVNIH SOB, KI JIH OBOŽUJEMO

1/1

Sijoča srebrna 
Bela in srebrna barva bosta ustvarili živahno božično drevesce, ki bo privabilo vso pozornost, medtem ko bodo krznene teksture dodale globino in s toplino uravnotežile hladno barvno paleto.

Božič v beli in zlati barvi 
Nekaj pomirjujočega in toplega je v belem dekorju in svetlečih lučkah. Ta elegantna dnevna soba v snežno beli barvi je prav to. Obožujemo, kako je ambient urejen z nekaterimi vintage kosi, ki povežejo dekor s preteklostjo. Božično drevesce, okrašeno z zvezdami in lučkami, objame prostor z nordijskim vzdušjem.

Navdih: Praznična dekoracija v beli in zlati barvi

Skandinavska minimalizem 
Skandinavsko navdihnjen božič je naša minimalistična izbira letos, saj so les, ogenj in lučke navdihujoče božično okolje. Bistvo skandinavskega dizajna se skriva v številu barv in ustvarjanju udobja in tale božična okrasitev ni nobena izjema.

Navdih: Božična okrasitev, prežeta s skandinavskim stilom

Božična okrasitev kamina
Prasketanje kamina spremeni mrzle zimske večere. Lučke, girlanda iz smrečja ali venček ustvarijo pravljično vzdušje. 

Sodobna dnevna soba 
Ta družinski prostor krasijo srebrni, zlati in oranžni poudarki, ki so sodobni in hkrati brezčasni. Minimalistično pohištvo se lahko enostavno premakne in preuredi za različna praznična druženja. 

Božično drevo pod obokanim stropom
Te dnevne sobe ne naredi udobne samo obokan strop. Topel dekor v nevtralnih barvah ter tradicionalno leseno pohištvo ustvarijo vzdušje, ki je podobno skrivni koči na vrtu. 

Sodobni prazniki
Ta sodoben bivalni prostor okrepi naravno svetlobo z ogledali in okni. Moderni geometrijski okraski poudarjajo božično drevesce.

Pletenine
Udobno, božično estetiko je mogoče doseči s kvačkanimi ali pletenimi dodatki. Dodatno otoplite prostor s svečami, če pa imate v prostoru kamin, bo vzdušje še toliko boljše. Puhasta in udobna je ta dvobarvna dnevna soba in kot oblak, kjer lahko nastajajo nove božične zgodbe.

Ne pozabite okrasiti hodnika 
Podrobnosti naredijo božično dekoracijo popolno. Stopnišče z ograjo je idealno mesto, da ga olučkate in okrasite. 


Okrašena spalnica
Naš zadnji primer lepo okrašenega prostora je pogosto pozabljen: spalnica. Prijetna bela postelja s krznenimi in rdečimi blazinami, zraven pa majhno božično drevesce, ki z lučkami osvetljuje spalnico vso noč. Lučke so majhno darilo za otroka znotraj vas.

Navdih: Božična dekoracija doma v skandinavskem stilu

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka