NASVET Varnostni sistemi
29. 11. 2018 15:26:40

STANJE DUHA SE ZAČNE Z VSTOPOM V KOPALNICO

1/1

Velikost kopalniškega prostora, razgled, panoramska okna ter kopalniška oprema, predvsem samostoječa kopalna kad in umivalnik, ustvarjajo vzdušje v prostoru, katerega harmonija vpliva na naše stanje duha.


Samostoječi umivalnik I CATINI by Ceramica Cielo
Oblikovanje Andrea Parisio in Giuseppe Pezzano

Sodobna izčiščenost kot interpretacija preteklosti je značilnost umivalnika I Catini. Okrogel, ovalni in dvojni so tri elegantne in minimalistične različice istega umivalnika, ki harmonično združuje okvir iz jekla v črni ali bronza barvi s keramičnim umivalnikom v 16 barvah. 

Zaradi pestre barvne palete boste umivalnik zlahka uskladili z ostalimi izbranimi materiali v kopalnici oziroma ga prilagodili svojim željam. 

Samostoječi umivalnik dopolnjuje polica iz marmorja, lahko tudi predal, v kolekciji pa so na voljo tudi 4 ogledala, okroglo in ovalno, z ali brez omare, ter nekaj dodatkov.

CIBELE, samostoječa kopalna kad iz livingtec smole
Oblikovanje Studio APG, 2014


Kopalna kad Cibele je osupljiva samostoječa kopalna kad, izdelana iz livingtec smole, ki poskrbi za stil in videz. Kad ima mehko zaobljene oblike, ki zagotavljajo udobje, medtem ko je zunanjo oblogo mogoče prilagoditi prostoru in vsem individualnim željam. Obloga je lahko gladka ali iz lesenih hrastovih letvic, ki so naravne, beljene, lakirane ali obarvane. 

Navdih: Luksuzna kopalnica s samostoječo kopalno kadjo

 

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka