NASVET Posteljnina
19. 09. 2018 13:40:32

VRHUNSKE RJUHE BELLA DONNA

1/1

Pomemben del kvalitetnega spanca so zagotovo tudi materiali na katerih spimo. Ne glede na to kaj kupujemo – posteljnino, rjuhe ali odeje - je zato pomembno, da izberemo vrhunske izdelke, ki bodo še dolgo blagodejno vplivali na nas in naše zdravje. Investicija v udobne, vzdržljive in kvalitetne rjuhe je postala že neke vrste nujnost, če se želimo v svoji postelji počutiti udobno in  sproščeno.

Spoznajte Premium rjuhe Bella Donna

Ni presenetljivo, da so v Evropi prodali že več kot 1 milijon Bella Donna rjuh.

). Zaradi svoje dolge življenjske dobe in visokega standarda materialov so bile v tujini poimenovane kar kraljice vseh rjuh. S svojo prvovrstnostjo so tako postale ključni element ultimativne spalne izkušnje.

Kot ulite za vsako posteljo

Ne glede na to, ali vašo spalnico trenutno krasi Boxspring postelja, vodna postelja ali pa kar klasično ležišče, se bo Bella Donna povsem prilagodila. Tudi višina ni problem, saj se rjuha uskladi z  vsakim ležiščem, tudi takšnim, ki je visok 30 cm. Brez skrbi – močna prožnost rjuh poskrbi, da se na postelji ne bo opazila niti ena gubica.

Naj vas navdušijo prefinjene nitke bombaža, ovite v aloe vero

Nadstandardno kvaliteto napenjalne rjuhe Bella Donna ustvarjajo fine nitke bombaža, aloe vere in svilenih beljakovin. Bombažne nitke z zelo dolgimi vlakni preprečijo muckanje, fini dodatek Aloe Vere pa  vašo kožo med spanjem blagodejno ščiti.

Rjuhe Bella Donna vsebujejo tudi elastan in gumo Fleximo, ki ohranjata prožnost in razteznost ves čas uporabe. Tako ni potrebe po likanju rjuhe, postiljanje pa postane enostavno in hitro opravilo.

Barvna harmonija

Kar 54 različnih odtenkov postavlja Bella Donno na prav posebno lestvico v Sloveniji, saj se lahko trenutno pohvalimo z najširšo barvno paleto napenjalnih rjuh.  Skrbi, da se vaša rjuha ne bo skladala z barvo posteljnine so odveč, saj lahko pri nakupu izbirate kar med 54 dolgo obstojnimi barvami.

Barvno lestvico si lahko ogledate tukaj.

Standard visoke kakovosti

Bella Donna rjuhe so produkt uspešnega podjetja Formesse. Nemška znamka si je zgradila dobro ime prav z izdelavo kvalitetnih napenjalnih rjuh in se je tako skozi leta uvrstila v sam vrh tekstilnih izdelkov za udoben spanec.

Njihovo etično zasnovo in neomajno kakovost med drugim potrjuje Oeko Tex 100 certifikat, katerega pridobijo le tisti materiali, ki so izdelanih iz popolnoma neoporečnih sestavin.

Skok v spletno trgovino Maremico

V Sloveniji se trenutno rjuhe prodajajo ekskluzivno le v Spalnem centru Maremico ali v spletni trgovini Maremico. Kvalitetne napenjalne rjuhe Bella Donna so tako le en klik stran!

 

Vir: maremico.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka