NASVET Oprema za dom
19. 09. 2018 13:17:36

VZGLAVNIK LETICIA – UDOBJE PO MERI

1/1

Ne glede na to, kako sanjate – na boku, na hrbtu ali na trebuhu – je pomembno, da je vaše telo med spanjem v pravilni in udobni legi, ki poskrbi za kvalitetno prespane noči. Investicija v pravilno izbiro vzglavnika nam tako ne nudi zgolj prijetnega spanja vsako noč, včasih je tudi ključen element pri reševanju težav s hrbtenico in bolečinami v vratu.

Idealen vzglavnik ponuja individualno prilagajanje

Idealen vzglavnik vam daje izbiro: kakorkoli ležite, se vam bo prilagodil. Pa je to sploh možno, ali je ideja o prilagajočem se vzglavniku le nekaj, o čemer lahko samo sanjate?  

Spoznajte vzglavnik Leticia. Vzglavnik po vaši meri.

Sestavljen iz 6 modulov, ki se dajo kadarkoli doma prilagoditi vsaki želji, vzglavnik Leticia predstavlja ultimativno spalno izkušnjo.

Je vzglavnik za vas, ki spite na boku. Je vzglavnik za vas, ki spite na hrbtu. In je vzglavnik za vas, ki spite na trebuhu. Na kratko – vzglavnik Leticia je pravilna izbira za vsak položaj.  

Odgovor najdemo v prefinjenem dizajnu

Skrivnost vzglavnika se skriva v šestih modulih, ki jih sestavljate glede na svoje potrebe. Osnovni regulator višine je glavni element prilagajanja. Kadarkoli ga lahko odstranite oziroma obdržite – tako se prilagodi vašim spalnim navadam in potrebam. Nižja podpora bo ustrezala vsem, ki raje spite na trebuhu, višja pa je optimalna za spanje na hrbtu in bokih.

Popolna prilagodljivost vzglavnika bo pomirila še najbolj skeptične. Vsi vemo, da se po vsakem večjem nakupu pogosto sprašujemo, če je bila izbira pravilna. Pri Leticii vas lahko takoj pomirimo. Kadarkoli lahko spreminjate obliko vzglavnika po vaših željah. Tako z nakupom enega vzglavnika Leticia dosežete isti učinek kot z nakupom mnogih.

S, M, L ali morda kar XL?

Vzglavnik lahko izberete v velikosti, ki vam najbolj ustreza. Najbolj visoko podporo izmed vseh nudi Leticia XL, ki vaš vrat izrazito podpre. Vsebuje regulatorja naklona in višine, ki poskrbita za boljše udobje na višji ravni. Kadarkoli se lahko regulatorja tudi odstranita oziroma prilagodita. Za popolno podporo vratu je v vzglavnik vstavljen tudi regulator trdote, ki daje vratu po potrebi še čvrstejšo podporo.

Ergonomska in ortopetska oblika vzglavnika nudita glavi optimalno podporo in omogočata jutra brez bolečin v vratu ter jutranjih glavobolov. Jutranje vstajanje postane z vzglavnikom Leticia prav prijetno opravilo, zvečer pa boste v posteljo ponovno z veseljem legli.

Za zdrav in kakovosten spanec kjerkoli

Leticia ni najinovativnejši vzglavnik na evropskem trgu samo zato, ker se lahko trdota, naklon in višina spreminjajo kadarkoli. Ne – Leticia bo očarala prav vsakogar - z inovativnim dizajnom, ki  je osredotočen na prav vsako podrobnost.

Vzglavnik je narejen iz okolju prijaznih materialov LetiPur in Leticell, ki poleg popolne zračnosti in prožnosti, uživata naziv človeku prijaznih materialov. Okronana z oznako Oeko Tex 100, sta popolnoma neškodljiva in bi ju lahko brez posledic žvečil tudi otrok mlajši od treh let.

Brezpogojno zdravi materiali bodo poskrbeli, da boste asmatiki in alergiki ponoči lažje zaspali, brez skrbi, da bi vas ponoči zbujale alergije.

Nakup vzglavnika Leticia je možen v Spalnem centru maremico ali v spletni trgovini maremico.si.

 

Vir: Maremico

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka