NASVET Oprema za dom
21. 08. 2018 10:59:08

ZAKAJ JE LEŽIŠČE PO MERI PRAVO ZAME?

1/1

Ko vstopimo v trgovino z ležišči, v trenutku pristanemo v poplavi raznoraznih ležišč, ki obljubljajo »popolnost za vse«. Ste se že kdaj vprašali, če ta stavek resnično drži? Se lahko eno ležišče prilagodi mnogim uporabnikom? Nenazadnje se to sliši že skoraj kot čarovniški trik. Na žalost se pri takšnih privlačnih lažeh slej kot prej občutijo tudi posledice nepravilne izbire ležišča. Nekvalitetno prespane noči so le eden od razlogov, zakaj je potrebno investirati v boljše ležišče, ki se prilagaja samo vam.

 

Pomen dobrega spanca

Velikokrat spanec in njegov pomen zanemarjamo, predvsem zaradi dela v službi in doma. Pa ste že kdaj pomislili, da boste za najboljše rezultate pri delu potrebovali spočite misli in telo?

Presenetljivo so raziskave pokazale, da dober spanec pomaga pri boju proti debelosti, kvalitetno naspani ljudje pa imajo med drugim vidno manj problemov s spominom v višji starosti. Dober spanec je tako nedvomno steber, na katerem ustvarjamo uspešno in zdravo življenje.

 

Razlika je očitna

Samo predstavljajte si – nosite čevlje št. 40 in stopite v trgovino s čevlji samo številke 41. Boste čevlje kupili, čeprav so vam malce preveliki? Seveda ne. Zakaj bi bilo torej drugače z vašim ležiščem – zakaj bi kupovali nekaj, kar vam »le približno ustreza«. Potrebujete ležišče, ki se prilagaja samo vašim potrebam.

Kvaliteten spanec redko dosežemo s serijskimi ležišči, saj niso narejena po merah našega telesa in naših želja. Skoraj nikoli ne boste našli popolnega serijsko narejenega ležišča, ki bi se vam v celoti prilagajalo. Morda se ne opazi na začetku, se pa posledice nepravilno izbranega ležišča lahko pokažejo tudi že po pol leta uporabe. Če tarnate zaradi problemov s hrbtenico ali utrujenostjo, se vprašajte, če morda razlog tiči prav v vašem ležišču.

Temu se seveda zlahka izognete – z investiranjem v kvalitetno, dolgo obstojno ležišče, ki je narejeno le po vaših merah.  Navsezadnje prespite kar tretjino svojega življenja in si zaslužite, da jo prespite kvalitetno.

 

Izberite ležišče po svojem okusu

Čar osebnih ležišč se skriva v njihovi prilagojenosti vsem delom telesa. Popolno ležišče je ustvarjeno glede na vašo težo, spalni položaj in obliko telesa ter vas bo z ravno pravo silo podprlo tam, kjer to najbolj potrebujete. 

V podjetju Maremico so razvili novo stopnjo kvalitetnega spanca – osebno ležišče Leticia. S pomočjo prilagoditve ležišča zahtevam vašega telesa, se Leticia vašim željam popolnoma ukroji in poskrbi, da se vsako jutro zbudite na višku vaših moči.

Kar pa resnično umesti Leticio med vrhunske izdelke, je možnost spreminjanja udobja kadarkoli po nakupu. Vam izbrano udobje ležišča po 10 letih uporabe ne ustreza več? Pri Leticii poskrbijo, da boste na prenovljenem ležišču ponovno spali kot prvo noč. 

 

Kako najti idealno kombinacijo podpore in udobja v ležišču?

Za najbolj natančne rezultate poskrbi Visual Comfort – sistem, s katero lahko vaše idealno udobje ugotovite v trenutku. Naprava v slikovitih barvah pokaže, katera trdota je idealna za vsak del vašega telesa. S pomočjo svetovalk za zdrav spanec se nato ustvari ležišče izrecno po vaših merah.

Bi tudi vi radi vedeli, kakšno je vaše popolno udobje? Ustavite se v Spalnem centru Maremico, kjer vam bodo poleg brezplačne meritve svetovali glede najbolj optimalne izbire ležišča za vaše želje.

 

Vir: Leticia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka