NASVET Avdio & Video
17. 05. 2018 13:37:58

S SVOJIM TELEVIZORJEM SE LAHKO TUDI POGOVARJATE!

1/1

Kaj, če bi lahko televizor upravljali kar z glasom? Predstavljajte si, kako preprosto postane vse: še več priljubljenih vsebin, kar na vaš glasovni ukaz. Spoznajte intuitivni Pomočnik Google, ki je odslej vgrajen v najnovejših televizorjih Philips, s posodobitvijo*, ki sledi v kratkem, pa bo na voljo tudi v nekaj starejših modelih z Android TV.

Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju Philips prek daljinskega upravljalnika in uživajte v izbranih vsebinah. Kako preprosto!

Uživajte v vrhunski izkušnji pametnega gledanja in poslušanja vsebine. Z ukazi lahko upravljate tudi ostale pametne domače naprave, ki so združljive s Google Assistant, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za popoln ambient ob filmskem večeru. In to ne da bi vstali s kavča!

* Pomočnik Google bo dostopen po nadgradnji programske opreme, podpora jezika pa bo odvisna od Googla. Ob lansiranju na trg bo na voljo v britanski angleščini.

Več informacij najdete tudi na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka