NASVET Avdio & Video
17. 05. 2018 13:23:10

TELEVIZOR, KI IZSTOPA TUDI MED NAJBOLJ IZSTOPAJOČIMI

1/1

Na naraščajočem trgu televizorjev OLED najdete enega, ki zares izstopa. Najsodobnejše tehnologije in zmogljivosti po dostopni ceni, zapakirane v tankem, evropskem dizajnu, skupaj tvorijo televizor, kot ga še niste videli.

Lastnosti, kot so izjemna kakovost slike, s poudarkom na bogatih barvah, odličnih podrobnostih, globokih črnih odtenkih in neverjetni ostrini gibanja so tiste, ki so še posebej prepričale žirijo neodvisnega mednarodnega združenja EISA, ko je televizorju Philips OLED 55POS9002 podelila laskavi naziv »Najboljši nakup v kategoriji OLED TV« v letu 2017-2018.

OLED-televizor

Tehnologija OLED ne potrebuje osvetlitve ozadja. Vsaka slikovna pika oddaja lastno barvo in svetlobo, izklopljene pa so popolnoma črne. Globlje črnine poudarjajo barve in ustvarjajo izjemen kontrast, za najčistejšo in najbolj pristno sliko doslej.

 

Tehnologija, ki se najbolje ujame z OLED-televizorji

Le Philipsovi OLED-televizorji vam bodo prinesli zares posebno izkušnjo gledanja, saj v kombinaciji s tehnologijo Ambilight ustvarijo popolno doživetje, ki ga doslej še niste občutili. Širok svetlobni sij, ki s treh strani televizorja razsvetli steno okoli njega in dodatno razširi zaslon, vam bo pričaral poglobljene užitke ob gledanju najljubših vsebin, poslušanju glasbe ali igranju videoiger.

 

Ste že kdaj gledali popolno sliko na zaslonu?

Pozabite na kakovost slike, ki ste jo doslej spremljali na svojih televizijskih zaslonih. Z najnovejšo Philipsovo tehnologijo P5 Perfect Picture za kakovost slike boste vsako izbrano vsebino gledali optimirano do popolnosti. S petimi procesorji v enem analizira, razstavi in posamično obravnava vsako od petih spremenljivk, ki jih naše oko zaznava pri oceni kakovosti slike: popolnost vira, ostrino, barvo, kontrast in gibanje.

Izjemen kontrast, barve in ostrina

Vrhunska tehnologija, ki z izboljšanim kontrastom in intenzivnejšimi barvami na novo postavlja temelje domačega razvedrila. HDR Perfect prinaša svetle poudarke, neprekosljiv kontrast, pristne barve in intenzivne podrobnosti.

 

Tudi slišati je tako čudovito, kot izgleda

Evropsko oblikovan in skrbno izdelan televizor Philips 55POS9002 z izgledom prefinjene brušene svetle kovine bo razvajal vse vaše čute, tudi ušesa. Kombinacija izboljšane Philipsove tehnologije Triple Ring in zmogljive tehnologije DTS HD Premium Sound prinaša prostorski zvok z globokimi, bogatimi nizkimi zvoki in kristalno jasnimi dialogi, tudi pri najvišjih stopnjah glasnosti, brez nihanja, rezanja in popačenja.

 

Moč štirijedrnega procesorja in zmogljivost sistema Android TV

Obsežna spletna zbirka filmov, TV-oddaj, glasbe, aplikacij in iger. Trgovina Google Play, galerija aplikacij Philips in razširljiv pomnilnik s kapaciteto kar 16 GB zagotavljajo ure in ure zabave … Tako vaš televizor postane veliko več, kot zgolj televizor.

 

Če ste ljubitelj Netflixa, boste oboževali Philips 55POS9002

Philipsov televizor je opremljen z logotipom »Netflix Recommended TV«, kar pomeni, da je prestal strog ocenjevalni postopek na osnovi dejavnikov, ki so najpomembnejši naročnikom in vam ob gledanju najljubših televizijskih oddaj in filmov.

Prejemnik praktično vseh nagrad v svetu televizorjev

Več informacij najdete tudi na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka