NASVET Avdio & Video
17. 05. 2018 11:38:53

VELIKOST ZASLONA, NA KATERI ZASIJEJO NAJBOLJŠE TELEVIZIJSKE TEHNOLOGIJE

1/1

Ali veste, da obstaja televizor, ki je boljši od OLED-televizorja, razglašenega za najboljšega v 2017-2018? Večja, kar 65-palčna različica največkrat nagrajenega televizorja OLED ponese edinstvene Philipsove tehnologije v čisto nov svet – večji, bolj poglobljen in takšen, kot ste si ga želeli.Ali veste, da obstaja televizor, ki je boljši od OLED-televizorja, razglašenega za najboljšega v 2017-2018? Večja, kar 65-palčna različica največkrat nagrajenega televizorja OLED ponese edinstvene Philipsove tehnologije v čisto nov svet – večji, bolj poglobljen in takšen, kot ste si ga želeli.

Spoznajte popolnoma črno barvo

Pred tehnologijo OLED gledalci televizijskih zaslonov resnično črne barve sploh nismo poznali. Napredna tehnologija OLED, za razliko od običajnih televizorjev LED, ne potrebuje osvetlitve ozadja zaslona, vsaka slikovna pika pa se lahko posamezno popolnoma odklopi in ne prepušča svetlobe, kar v praksi pomeni, da je izključen zaslon lahko popolnoma črn.

In kaj to pomeni za gledalca? Najgloblji črni odtenki, ki so značilni le za televizorje OLED, prinašajo poudarjene barve in izjemen kontrast, ki jih niste vajeni. Ogromno paleto kontrastov boste lahko opazovali na najpristnejši in najčistejši sliki na zaslonu doslej.

Tehnologija, ki je kot ustvarjena za televizorje OLED

Z roko v roki novi Philipsov OLED-televizor spremlja najnovejša Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture, ki sliko, ne glede na vir, optimira do popolnosti. Najsodobnejši Philipsov mehanizem se s petimi procesorji v enem osredotoča na pet elementov, ki jih pri gledanju televizorja zaznava naše oko: vir, ostrina, barve, kontrast in gibanje. In vse sproti optimalno prilagaja. Predstavljajte si do 50 % izboljšano splošno kakovost slike … in jo tudi doživite!

Ko se zlijeta Ambilight in OLED

Philipsova tehnologija Ambilight, ki po številnih letih obstoja še vedno ostaja edinstvena, je popolno dopolnilo televizorjem, posebej tistim s tehnologijo OLED. Svetloba, ki s treh strani televizorja obdaja serijo OLED 873, razširi dogajanje na steno za zaslonom, pri čemer tudi odlično dopolni prostor. Zaradi tankega ohišja Philipsovega televizorja se popolnost slike OLED in tehnologija Ambilight že takorekoč zlijeta v eno, kar celotno izkušnjo ponese na povsem drugo raven. Če si ob gledanju najljubših vsebin želite zares pristno izkušnjo, je kombinacija tehnologij OLED in Ambilight popolna za vas.

Za piko na i Ultra HD Premium in HDR Perfect

Za sliko na zaslonu, kot si jo je zamislil režiser, dodatno poskrbi High Dynamic Range Perfect, ki razvaja vaše čute ter poudari bogatost in živahnost izbrane vsebine. Svetle poudarke, izjemen kontrast in živahne barve dodatno poživi tehnologija Ultra HD Premium za še ostrejšo, podrobnejšo in pristnejšo sliko z več kot milijardo barv.

Mogočen zvok, ki ga od tako minimalistično zasnovanega televizorja ne pričakujete

Kljub temu, da je televizor OLED 873 zasnovan izjemno tanko in minimalistično, premore neverjetno mogočen zvok. Za to poskrbi izboljšana Philipsova tehnologija Triple Ring, ki omogoča več gibanja zvočnikov v globokotoncih, kar pomeni še več moči. Skupaj z vrhunsko zvočno obdelavo DTS HD Premium Sound bodo vaša čutila uživala v izjemnem kakovostnem zvoku, ki je čist in pristen; globoki nizki toni in kristalno jasni dialogi brez nihanja, rezanja in popačenja, bodo postali vaš vsakdan.

Brezkončen nabor vsebin in zabave na velikem zaslonu

Prepustite se zmogljivemu operacijskemu sistemu Android in naj vas popelje v svet neskončnih vsebin, filmov, glasbe, aplikacij, iger ... S trgovino Google Play in galerijo aplikacij Philips se zabava ne konča. Izjemno hiter štirijedrni procesor bo kos vsakemu izzivu, najljubše vsebine pa shranite na velik, pomnilnik s kapaciteto 16 GB. Naj se zabava nadaljuje!

Več informacij najdete tudi na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka