NASVET Čiščenje
14. 02. 2018 15:49:40

KNJIŽNI REGALI, KI LAHKO POLJUBNO RASTEJO

1/1

Imate več enakih predmetov, ki vam veliko pomenijo, a jih ne znate primerno uporabiti? Jih ne želite zavreči, hkrati pa nimate dovolj prostora za shranjevanje npr. knjig, igrač ...?

Oglejte si naslednje zamisli, pa boste izvedeli, kako lahko nekaj, kar je staro že več let in na videz neuporabno, preoblikujete v nekaj novega in uporabnega. Naslednje navdihujoče naredi sam (DIY) ideje vam bodo pomagale, da boste uredili knjižne police iz enakih, različnih, podobnih elementov tako, da bo nastal knjižni regal. 

Oglejte si ideje, nato pa se prepustite ustvarjalnosti in dom okrasite z novimi/starimi podrobnostmi.

Najprej si oglejmo naredi sam knjižne regale iz starih elementov, ki so narejeni iz zabojčkov. Zabojčke lahko postavljate vodoravno, jih zlagate v različno visoke stolpiče, jih postavite zamaknjeno ... Poigrate se lahko tudi z različnimi barvami, obrobami, dodatki ... Pri ustvarjanju regala ne zanemarite varnosti otrok.

Če vam je všeč ideja knjižnega regala, ki lahko poljubno raste, niso pa vam blizu naredi sam (DIY) ideje, lahko izbirate med dvema sistemoma s kupljenimi elementi.

Ikea je v lanskem letu poslala na trg sistem Valje. Z različno velikimi kubusi različnih barv, ki jih lahko dopolnite tudi z vrati, lahko poljubno ustvarjate in dopolnjujete svoj knjižni regal oziroma shranjevalni prostor.

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka