Komentarji

Pred 6 leti

KRIŽCI ZA KERAMIČNE PLOŠČICE 2,5 MM / 500KOS

KRIŽCI ZA KERAMIČNE PLOŠČICE 2,5 MM / 500KOS

Sem keramičar in porabim res veliko teh križcev, ljudje kupijo vse sorte da vidiš take da ni za nikamor kot da bi to stalo milijone, pa predebeli pa premejhni. Te so neke srednje velikosti tako da največkrat pridejo prav, cena je pa itak minimalna. Preden kupujete se pa zmeraj posvetujte še z mojstrom!!!

Pred 6 leti

KRIŽCI ZA KERAMIČNE PLOŠČICE 3,0 MM / 500KOS

KRIŽCI ZA KERAMIČNE PLOŠČICE 3,0 MM / 500KOS

Verjetno bi ne boste verjeli, ampak vsaki križci za med ploščice niso dobri, eni so res nekvalitetno izdelani, celo skupaj se držijo. No s temi smo bili pa zadovoljni, res nobenih težav pri delu, cena je pa tudi vredu.

NASVET Gradbeništvo
30. 01. 2018 10:52:05

SVET NA TAPETI: ZEMLJEVIDI KOT DEKORACIJA STEN

1/1

Z zemljevidom na steni lahko pokažete svojo potovalno zgodovino, ohranjate spomin na najljubše mesto, rojstno mesto v novem mestu, preteklost mesta … Zemljevidi, ki so lahko obešeni kot plakat, uokvirjena slika, tapeta ali stenska poslikava, omogočajo, da potujete po svetu ali najljubšem koščku sveta v zavetju dnevne sobe.

Podjetje www.customaps.com sta v Montrealu v Kanadi ustanovila pariški specialist za tapete in specialist za kartografijo iz Marseilla. Customaps je združitev njunih zanimanj in znanj. Podjetje ustvarja edinstvene plakate, tapete, stenske poslikave z motivom zemljevidov in satelitskih posnetkov, vsak detajl pa je prilagojen naročniku, in sicer od povečave, stila, pisave … Prilagoditve so skoraj neskončne, tako kot zemljevidi lokacij.

Podjetje uporablja NASA satelitske posnetke in vintage zemljevide, ki so na voljo v lokalnih knjižnicah.

"Naša strast je videti modri planet od zgoraj, ker menimo, da se abstraktna lepota narave razkrije šele iz ptičje perspektive. Satelitske slike prinašajo edinstveno in novo perspektivo našega planeta."

Za uporabnike, ki želijo potovati skozi čas in prostor, so na voljo vintage zemljevidi. Podjetje je povezano tudi s kartografi, ki raziskujejo 18. stoletje, saj se tako zbirka vintage zemljevidov nenehno posodablja in širi.

Pripravil: Ambient dizajn

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba