NASVET Svetila
9. 01. 2018 11:14:28

SREDOZEMSKO STOPNIŠČE NI SAMO FUNKCIONALEN ELEMENT

1/1

Znano je, da je sredozemski dom drugačen. Je razkošnega in elegantnega videza, povezan je z atrijem, vrtom ali s teraso, v eni stvari pa se razlikuje od večine stilov - pozornost posveča stopnišču. Da, sredozemsko stopnišče v sredozemskem domu dobi enako pozornost kot drugi prostori.

Kaj to pomeni? 

Ljudje večinoma izbirajo generične, običajne stopnice, ker se ne zavedajo, kako pomembno je stopnišče za celoten videz in vzdušje doma. Naj se stopnišče nahaja v oddaljenem hodniku ali pa tik zraven dnevne sobe, je pomemben element doma in ga je treba kot takega obravnavati.

Dobrodošli v tej zbirki sredozemskih stopnišč, v kateri boste videli, da je sredozemsko stopnišče več kot samo funkcionalen element v domu. 

Sredozemsko stopnišče je lahko precej prostorno, razkošno okrašeno in temačno, če je uporabljen les temnega odtenka ali keramika v videzu terakote. Zato smo med slikovnim gradivom izbrali moderne različice sredozemskega stopnišča, ki zaradi minimalističnih elementov, materialov ter naravne svetlobe in naravne barvne palete pristajajo tudi modernemu domu oziroma minimalistično prenovljenemu domu v kamniti hiši.
 

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka