NASVET Oprema za dom
28. 12. 2017 11:47:36

TRADICIONALNO ZA BOŽIČ, MODERNO ZA SILVESTROVO

1/1

S postavitvijo tradicionalnega drevesca imamo pogosto težave, saj zahteva svoj prostor.

Idealno je, če božično drevo zavzema 2/3 višine prostora, vendar pod pogojem, če imate dovolj prostora. Če živite v majhni hiši ali majhnem stanovanju, ne pretiravajte z velikostjo drevesca. Še tako je pogosto treba premakniti za kakšen centimeter naslanjač, mizo …, da je dovolj prostora za drevesce. Okrog drevesca naj bo dovolj prostora za gibanje, prav tako pa naj ne ovira ustaljenega gibanja po stanovanju. Najpreprostejša rešitev je, da stoji drevesce v praznem kotu sobe. In ker je dnevna soba najprimernejši prostor za druženje, drevesce najpogosteje postavimo tam.

Če ste pred božičem poskrbeli za tradicionalno božično okrasitev doma, vam predlagamo, da silvestrsko praznovanje popestrite z netradicionalno okrasitvijo. Z modernim namiznim ali stenskim drevescem, ki ga izdelate iz različnih materialov, lahko okrasite otroško sobo, hodnik, jedilno mizo, steno ..., z njim pa prihranite tudi prostor. 

Oglejte si nekaj zanimivih idej za izdelavo modernega namiznega ali stenskega drevesca:

Bodite ustvarjalni in drevesca različnih velikosti izdelajte iz šeleshamerja in okrasnih nalepk.

Naberite veje in jih popršite s poljubno barvo v razpršilu, nato pa jih aranžirajte v poljubni okrasni posodi. Veje okrasite s kroglami in svilenimi pentljami.

Pri okrasitvi ne pozabite na majhne lučke.

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka