NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 09:58:23

PHILIPS TV SERIJE 7502

1/1

Spoznajte trenutno najboljši televizor v svojem razredu

Osupljiva kakovost slike 4K Ultra HD, čudovito ujemanje s funkcijo Ambilight in vgrajen zvočniški modul z nizkotoncem za popolno doživetje domače zabave. Philipsov novi televizor serije 7502 je s svojo zmogljivostjo prepričal tudi na zadnjem velikem neodvisnem testu revije Monitor, kjer je med ducatom 'sotekmovalcev' različnih blagovnih znamk prejel prestižni naziv Zlati Monitor, saj je bil “po vseh obravnavanih merilih nadpovprečen”.

Tehnologija, ki vsakič znova vzame sapo: 3-stranski Ambilight

Dovolite, da Philipsova edinstvena tehnologija Ambilight poskrbi za piko na i v vašem prijetnem in urejenem ambientu. Ambilight znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s treh strani televizorja oddaja zelo širok svetlobni sij na steno okoli televizorja. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše.

Izjemen kontrast, ostrina in barve

Nov video-standard High Dynamic Range Premium z izboljšanim načinom uporabe barv in kontrasta omogoča domače razvedrilo na povsem novem nivoju. Privoščite si užitke z izvirno bogatimi in pristnimi slikami, ki natančno odražajo namen režiserjevih vsebin. In rezultat? Natančno osvetljeni poudarki, bogatejši kontrast in barve ter živahne podrobnosti, ki jih doslej niste opazili. Skupaj s Philipsovo tehnologijo Premium Color boste priča resnični osvoboditvi celotnega spektra barv, saj vključuje barvno lestvico z barvnim razponom, ki je izboljšana za 85 % z obdelavo težko predstavljivih 4 bilijonov barv. Zaradi občutno izboljšane ločljivosti barv in s čudovito nasičenimi barvami boste pozabili, da gledate zaslon.

 

Popolna slika s tehnologijo P5 Perfect Picture

Dokler je na področju kakovosti slike, prikazane na zaslonu, mogoče še kaj izboljšati, bo Philips z novimi tehnologijami skrbel, da boste vi lahko uživali ob izjemno ostri sliki z neverjetnimi podrobnostmi in globino pri kateremkoli žanru, vse od športnih dogodkov do filmov. Vedno ter iz vsakega vira.

Nova Philipsova tehnologija P5 za kakovost slike z najsodobnejšim algoritmom digitalno optimizira vse, kar gledate. Mehanizem P5 ima izjemno povečano moč obdelave in omogoča kar 50 % boljšo splošno kakovost slike. Tako boste lahko uživali v najglobljih črnih in najsvetlejših belih odtenkih, najživahnejših čudovitih barvah ter naravnih in pristnih kožnih odtenkih.

Močna zmogljivost in neskončen svet vsebin

Kombinacija Philipsovega štirijedrnega procesorja, uporabniku prijaznega vmesnika in zmogljivega operacijskega sistema AndroidTM so vaša vrata v svet neskončnih vsebin. AndroidTM omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij, predvajanje videoposnetkov in še in še. Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips pa poskrbita za možnosti, ki serijo 7502 umestijo nad običajen televizor: prinašata obsežno spletno zbirko filmov, TV-oddaj, glasbe, aplikacij in iger. V velik, razširljiv pomnilnik s 16 GB lahko shranite svoje priljubljene vsebine in namestite še več aplikacij. Preprosto: Uživajte!

Izpopolnjene podrobnosti: zmogljiv in čudovit televizor

Uživajte v elegantni zasnovi z odprtimi ozkimi stojali idealne oblike, ki so ravno prav zaobljene za čist arhitekturni videz. Z edinstveno površino iz kroma navdušujejo s svojo eleganco. Za Philipsovo serijo 7502 so nagrajeni evropski inženirji za dizajn izbrali nežne ter prefinjene barve in površine ter pristne kakovostne materiale, ki idealno dopolnijo opremo vašega doma.

Vrhunski zvok iz tanke zasnove

Serija televizorjev 7502 ne bo poskrbela le za pravo pašo za oči, pač pa bo pocrkljala tudi vaša ušesa. Ko lahko slišite vsak šepet, korak in škripanje tal, si lahko predstavljate tudi, kako mogočno bodo slišati vsi trki, poki in eksplozije. Izkusite neverjetno visoke in pristne srednje tone iz tankega zvočniškega modula s številnimi mikro pogonskimi enotami. Strateško nameščeni zadnji zvočniki predvajajo globoke in bogate nizke tone. Televizor odlikuje zvok, ki je enako izjemen kot njegova zasnova.

Kakovostni zvočniki televizorja potrebujejo zmogljivo tehnologijo obdelave, ki ohranja čistost izvirne zvočne vsebine. Tehnologija DTS HD Premium Sound vam zagotavlja izkušnjo, ki jo pričakujete od vrhunske obdelave zvoka: pristen prostorski zvok z globokimi, bogatimi nizkimi toni in kristalno jasnimi dialogi tudi pri najvišjih stopnjah glasnosti, brez nihanja, rezanja in popačenja.

Izdelke si lahko pogledaš TUKAJ.

Več informacij o Philipsovem televizorju 7502 najdete TUKAJ ter na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka