NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 16:32:46

PRILJUBLJENE APLIKACIJE DOSTOPNE TUDI PREKO VELIKIH ZASLONOV

1/1

Aplikacije za pametne televizorje so podobne tistim, ki jih že poznamo na pametnih telefonih in tablicah. Razlika je v tem, da so prilagojene za uporabo na televizorjih, torej za užitke na velikem zaslonu. V trgovini Google PlayTM najdemo širok nabor aplikacij za pametne televizorje. Od filmov na zahtevo do priljubljenih TV-oddaj, pa vse do iger. Za piko na i neskončnemu svetu zabave so v Philipsovo galerijo aplikacij vključili še dodatne možnosti: vsaka aplikacija, ki je izboljšana prav za Philipsove televizorje,  izgleda tako odlično, kot se tudi predvaja. Pripravljene so, da v njih uživate takoj, ko se povežete z internetom.

Intuitivno upravljanje

Popolna integracija Androida v Philipsove televizorje je prinesla tudi hitrejšo in zmogljivejšo uporabniško izkušnjo. Po menijih se tako pomikamo preprosto in intuitivno. Sistem prinaša pregleden meni v slovenskem jeziku, ki nam ponudi priporočene vsebine glede na naša pretekla iskanja. Tako nam ponuja manj iskanja in več gledanja.

Slovenske aplikacije

Prek Philipsovih pametnih televizorjev lahko dostopamo do neskončnega sveta zabave in aplikacij, nadvse priročen pa je izbor najbolj priljubljenih aplikacij v slovenskem jeziku. V zdaj že širokem naboru aplikacij lahko izbiramo med novicami, vremenom, recepti ali spletnimi videoposnetki. Philipsovi Androidni televizorji ponujajo dostop do aplikacije RTV 4, preko katere spremljamo televizijske in radijske postaje ali pregledujemo videonovice. Novičke lahko preverimo tudi na Planet Siol in Vreme.net, ideje za kosilo in recepte pa poiščemo na največjem slovenskem kulinaričnem portalu Kulinarika.net. Z aplikacijo Radio 1 pa imamo vedno dostop do priljubljene glasbe in posnetkov njihove navihane ekipe.

Nabor vsebin še razširi aplikacija Voyo, kjer si lahko ogledamo aktualne oddaje, filme brez oglasov in s slovenskimi podnapisi, športne prenose in še mnogo več. Z isto naročnino lahko sočasno spremljamo vsebine na enem televizorju, računalniku in tablici.

Netflix: dostop do najljubših TV vsebin

Netflix, vodilna svetovna spletna platforma za ogled TV serij in filmov, uporabnikom zagotavlja neomejeno število vsebin, kadarkoli si jih zaželimo. Ponujene vsebine lahko najbolj doživeto predvajamo na pametnih velikih zaslonih, še bolj poglobljeno izkušnjo pa ponujajo televizorji Philips s tehnologijo Ambilight, ki sliko z zaslona preliva na ozadje tvojega televizorja.

Večer poln romantike, smeha, akcije ali drame je sedaj oddaljen le nekaj klikov, do priljubljenih vsebin, ki se redno obnavljajo, pa lahko dostopamo z uporabo pametnega iskanja in preko vseh pametnih naprav. Nabor številnih vsebin venomer poskrbi za pravo mero užitka, napetosti in zabave.

Vaš veliki zaslon bo skupaj z aplikacijo Netflix postal nepogrešljiv del vsakdana. Udobno se namestite in si pričarajte filmski večer, kot si ga želite. Odkrijte nove serije, prosto dostopajte do najljubših filmskih klasik in uživajte v izjemnih dokumentarnih oddajah po vašem okusu. Vsebine se predvajajo v najbolj kakovostni sliki in z bogatim zvokom, glede na to, kakšna je vaša internetna povezava.

Netflix ponuja tudi poseben kanal Kids, ki je primeren tako za najmlajše kot tudi odrasle ter je popolna rešitev, kadar si zaželite družinskega filmskega večera. Širok nabor risanih in igralnih serij ter klasičnih celovečernih igranih in animiranih filmov zagotovo doda piko na i popolnemu družinskemu večeru.

Več informacij najdete še na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka