NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 16:16:22

S POPOLNO KOMBINACIJO TEHNOLOGIJ POSTANE OLED ŠE BOLJŠI

1/1

Nova generacija tehnologije v televizorjih

V nasprotju z že poznano tehnologijo LED, OLED ne potrebuje osvetlitve ozadja. Vsaka slikovna pika na zaslonu namreč oddaja lastno barvo in svetlobo – in ko je izklopljena, je lahko črna, popolnoma črna. Najgloblji črni odtenki posledično izvrstno poudarjajo barve in ustvarjajo izjemen kontrast, da lahko uživate v najčistejši in najpristnejši sliki med Philipsovimi televizorji doslej. V popolnem partnerstvu s Philipsovimi edinstvenimi tehnologijami, med njimi tudi HDR, televizor zagotavlja izreden kontrast, zares popolne odtenke črne, živost barv in najširši barvni spekter, reprodukcija gibanja pa je boljša kot pri najboljših serijah LED/LCD.

S popolnim gibanjem in ostrino OLED-TV zagotavlja naravne in tekoče slike bliskovite hitrosti. Pri tako hitri sliki ne boste zamudili nobene podrobnosti, pa naj bo prizor ali igra še tako hitra oziroma dogajanje na zaslonu še tako divje.

Edina OLED-televizorja z Ambilightom na svetu

Tudi pri izredni tehnologiji, kot je OLED, je mogoče narediti še korak dlje. Philips je svojima prvima televizorjema OLED dodal tehnologijo Ambilight, ki znatno razširi zaslon za pristnejše užitke ob gledanju, saj s treh strani televizorja oddaja širok svetlobni sij na steno okoli zaslona in ustvari izkušnjo gledanja, ki je bila prej LED-televizorjem nedostopna. Barve, živahna slika in napeto dogajanje se z zaslona razširijo na ves dnevni prostor, zato je doživetje vedno razburljivejše, zanimivejše in pristnejše. Izjemno tanek okvir televizorja omogoča zlitje slike na TV-zaslonu in tristranskega Ambilighta ter še dodatno dopolnjuje doživljanje neverjetno živahnih barv.

»Najboljši nakup v kategoriji OLED TV« po oceni združenja EISA

Philipsov najnovejši OLED-televizor omogoča popolno izkušnjo gledanja z neverjetno globokimi črnimi odtenki in pristnimi barvami v čisti ločljivosti 4K Ultra HD. Model 9002 OLED-televizor se poleg tehnologije Ambilight ponaša tudi s Philipsovim vrhunskim procesorjem P5 za obdelavo slike in privlačno tanko zasnovo, zato z lahkoto zadosti vsem vašim pričakovanjem. Preden je serija televizorjev 9002 prejela naziv združenja EISA, je osvojila tudi nagrado za oblikovanje Red Dot, kar priča o tem, da gre za resnično vrhunske televizorje.

Popolni črni odtenki: Slika z največjo globino in najboljšim kontrastom

Philipsovi OLED-televizorji lahko popolnoma izklopijo ali zatemnijo posamezne slikovne pike na zaslonu in tako ustvarijo popolne črne odtenke z neprekosljivim kontrastom. Popoln nadzor nad svetlobo vsake slikovne pike pomeni, da se svetloba ne razliva s sosednjih pik. Tako lahko uživate v popolni sliki z razločnimi črnimi odtenki.

Širši barvni spekter: Najživahnejše barve na zaslonu

Novi Philipsovi OLED-televizorji imajo najširši barvni spekter med vsemi Philipsovimi televizorji doslej in lahko prikažejo 99 % barvnega prostora DCI-P3. Z več kot osmimi milijoni neodvisnih slikovnih pik, ki delujejo popolnoma usklajeno, so barve slike osupljivo točne in še poudarjene s popolnoma črnim ozadjem.

Popolno gibanje: Vse podrobnosti, kot se zgodijo

S popolnim gibanjem in ostrino Philipsov OLED-televizor zagotavlja naravne, tekoče slike bliskovite hitrosti. Pri tako hitri sliki ne boste zamudili nobene podrobnosti, pa naj bo igra še tako hitra ali dogajanje še tako divje.

Širši kot gledanja: Vrhunska slika za vse

Najboljši sedež pri vas doma je pravkar postala cela dnevna soba. OLED-televizorji z najširšim kotom gledanja med vsemi Philipsovimi televizorji doslej vam nudijo užitek popolnih barv in kontrasta z več mest – s povsem enako kakovostjo.

Še ena inovacija: Android TVTM in OLED

Z neskončnim razvedrilom in osupljivo sliko prosti čas še nikoli ni bil privlačnejši. Spletna trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor: prinašata vedno rastočo spletno zbirko filmov, TV-oddaj, glasbe, aplikacij in iger, med katerimi se lahko z intuitivnim daljinskim upravljalcem s polno tipkovnico QWERTY ter glasovnimi ukazi po zaslonu pomikate izredno hitro, intuitivno in zabavno.

Več informacij o Philipsovih televizorjih OLED najdete TUKAJ ter na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka