NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 16:13:50

ANDROID TV – NESKONČEN SVET ZABAVE NA PREPROST NAČIN

1/1

Dovolite, da Philipsovi televizorji postanejo nepogrešljiv del vašega »pametnega« sveta. Udobno se namestite, sprostite in se pripravite na zabavo po svoji meri.

Odkrijte nove filme, oddaje, melodije in aplikacije, priporočene posebej glede na vaše predhodne izbire. Začnite gledati film na televizorju in nadaljujte na tablici. Bolj, kot boste uporabljali Android TV, bolj vam bo všeč.

Svet vsebin

S trgovino Google PlayTM si lahko prek aplikacij predvajate najnovejše filme in televizijske serije z Netflixa, izbirate filme na zahtevo ali se le s pritiskom na gumb izkažete v najnovejših videoigrah. Vsa vsebina, ki jo želite, je na voljo, kadarkoli jo želite. Na dosegu roke iz udobja domačega kavča lahko na velikem zaslonu pregledujemo e-pošto, uživamo v koncertu priljubljene glasbene zasedbe ali pa se preko aplikacij informiramo o aktualnem dogajanju v svetu. Televizor z različnimi kuharskimi aplikacijami uporabite kot zakladnico receptov ali pa si z aplikacijami za športno vadbo priskrbite osebnega trenerja po meri. Izbor vsebin je takorekoč neskončen in prepuščen našemu okusu.

Navdihujoča zmogljivost

Philipsov Androidni TV zagotavlja hitrejšo, bogatejšo in bolj osebno TV-izkušnjo. Kombinacija hitrega procesorja in uporabniku prijaznega vmesnika so vaša vrata v svet neskončnih vsebin. Z ekstremno hitrim štirijedrnim procesorjem televizor in izkušnja oživita. Z uporabo neposrednih povezav pa še bolj preprosto dostopate do svojih najljubših vsebin.

Brezmejen svet zabave

Svet zabave ne bi smel poznati meja. Aplikacije, igre, filmi in serija za serijo – vse v najboljši možni kakovosti. Včasih se zdi, da nobena velikost notranjega pomnilnika ni dovolj za vse naše najljubše vsebine, zato poleg zglednega spominskega prostora na Philipsovih pametnih televizorjih ponujajo tudi možnost neomejenega pomnilniškega prostora prek zunanjih trdih diskov.

Brezžična povezljivost z ostalimi pametnimi napravami

Prednost televizorjev s sistemom Android je tudi v povezovanju z drugimi pametnimi napravami z enakim (ali drugim) sistemom. Z namensko aplikacijo lahko televizor uporabljamo kot brezžični zaslon, da vsebine s pametnega telefona ali tabličnega računalnika zrcalimo na veliki zaslon in si tako zagotovimo večje užitke ob gledanju. Brezžično z vašega telefona, tabličnega ali prenosnega računalnika oddajajte filme, oddaje in aplikacije na vaš televizor, ne da bi potrebovali dodatne naprave. Spremljajte in uživajte v vse večjem številu aplikacij Google Cast, ki vključujejo tudi Netflix, YouTube in številne druge.

Več informacij najdete še na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka