NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 16:07:53

AMBILIGHT: TELEVIZOR ZA VAS NE BO NIKOLI VEČ ENAK

1/1

Tehnologija Ambilight ustvari popolnoma novo izkušnjo gledanja televizije. Potopljeni boste v najbogatejše in najsvetlejše barve, najširša barvna paleta, kar si jo lahko predstavljate, pa poskrbi za eksplozijo barv v vaši dnevni sobi.

Dodatna dimenzija vaše najljubše TV-vsebine

Philips Ambilight vašemu televizorju doda novo dimenzijo. Robovi zaslona projecirajo svetlobo na steno in razširijo akcijo z zaslona v popolnoma novo realnost v vaši dnevni sobi. Zahvaljujoč pametni osvetlitvi LED na zadnji strani televizorja se vse dogajanje odvija v realnem času. Slika rdeče puščave bo na vaše stene in notranjo opremo oddajala najtoplejše tone in vam dala občutek vročine. Drevesa deževnega gozda pa vas bodo obdala z najbolj svežimi zelenimi odtenki. Intenzivnost svetlobe lahko povsem prilagodite svojemu okusu. Izbirajte med 2- ali 3-stranskim sijajem, ki z najintenzivnejšim doživetjem daje občutek lebdečega televizorja.

Da bi dosegli kar najboljši učinek, je priporočljivo, da imamo za televizorjem z Ambilightom svetlo steno, kjer bo učinek sijaja večji kot na temnih stenah. Da bo svetloba delovala resnično optimalno, je priporočljivo, da televizor namestimo 15 cm od stene. Prav tako je pomembno, da imamo okoli zaslona vsaj en meter prazne stene, brez pohištva, da se svetloba z zaslona na njej lahko lepo razliva.

Ambilight za vsako razpoloženje

Ambilight lahko našim željam in razpoloženju prilagajamo tudi med samim gledanjem vsebin. Projeciranje svetlobe je namreč mogoče uravnavati z izborom različnih načinov (angl. modes), ki ustvarjajo izbrana razpoloženja. Način statično predvaja enobarvni svetlobni sij, prav tako nežno svetlobo projicira tudi način sproščeno. Način pristno sledi akciji na zaslonu, način živahno pa dogajanje poudari še bolj s hitrejšim sledenjem dogajanju na zaslonu.

Igranje

Ambilight v načinu igre celotno sobo spremeni v virtualno realnost, ki jo tako doživite še bolj intenzivno. Bogate, živahne barve sledijo dinamiki igre in se prilagajajo vsaki akciji na zaslonu. Če ste do sedaj mislili, da so videoigre povsem drug svet, se pripravite, da vas bo Ambilight ponesel še dlje.

Glasba, ki jo vidite

Ambilight v načinu glasbe sledi dinamiki ritma in melodije na vašem zaslonu. Tako doživite glasbo, pa naj bo to predvajanje posnetkov s koncerta ali radijskega programa prek izbrane aplikacije, z vašimi ušesi in z očmi. Privlačno doživetje za vse vaše čute je posebej mikavno za glasbene navdušence, ki si želijo biti v središču dogajanja.

Osvetlitev s Hue

Razširite lepoto in eleganco tehnologije Ambilight po vašem domu. Sijalke Philips hue, ki ustrezajo vsaki standardni svetilki in jih lahko kupite ločeno, se povežejo z Ambilightom na vašem televizorju. Tako lahko ustvarite popoln ambient, ki se ujema z vašim filmom, serijo, igro ali glasbo. Skupaj z aplikacijo Ambilight-hue lahko nadzorujete intenzivnost, način, barve in nastavitve vsake sijalke posebej.

Salonski način

Televizor s tehnologijo Ambilight vas ne bo očaral le, kadar na njem spremljate najljubše televizijske vsebine. Z njim lahko, v svetlobi sija okoli zaslona, uživate tudi, kadar je televizor sicer izključen. Pri tem lahko, odvisno od razpoloženja in priložnosti, izbirate med različnimi barvami, od "vroče lave" do "hladno bele".

Več informacij najdete še na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka