NASVET Avdio & Video
17. 11. 2017 15:47:35

4K UHD: POPOLNA SLIKA – USTVARJENA BOLJE

1/1

Ob misli na idealen televizor si predstavljamo popolnoma poglobljeno izkušnjo, tako na zaslonu, kot izven njega. K najboljši izkušnji gledanja veliko pripomore kakovost prikazane slike na zaslonu, ki je z ločljivostjo 4K Ultra HD na čisto drugačni ravni.

Kakovost slike ponavadi opredeljujejo štirje elementi, ki jih zazna človeško oko: gibanje, kontrast, barve in ostrina. Ločljivost, ki jo ponujajo televizorji 4K Ultra HD, je štirikrat večja od običajnega televizorja Full HD. Slika televizorjev 4K Ultra HD vsebuje več kot 8 milijonov slikovnih pik, rezultat tega pa je, da uživamo v izboljšani ostrini, povečanem zaznavanju globine, izjemnem kontrastu ter gladkem in naravnem gibanju vsebine, poleg tega pa vidimo vsako podrobnost.

High Dynamic Range (HDR): Ko slika oživi pred vašimi očmi

Tehnologija High Dynamic Range poskrbi za dramatično spremembo vizualne izkušnje. Z osupljivo svetlobo, neprimerljivim kontrastom in privlačnimi barvami slike oživijo v izjemni svetlobi in hkrati z veliko globljimi temninami z več odtenki. HDR omogoča polnejšo paleto bogatih novih barv, ki jih še niste videli na televizorju, ter poskrbi za vizualno izkušnjo, ki bo prevzela vsa vaša čutila in navdahnila vaša čustva. Popolno za ljubitelje kinematografov in filmske odvisneže.

Najnovejše serije televizorjev Philips se lahko pohvalijo s High Dynamic Range Perfect - vrhunsko tehnologijo, ki z izboljšanim kontrastom in intenzivnejšimi barvami na novo postavlja temelje domačega razvedrila. In rezultat? Zdaj lahko uživate v svetlih poudarkih, neprekosljivem kontrastu in pristnih barvah. Tako intenzivne podrobnosti lahko doživite le s tehnologijo HDR Perfect.

Do izkušnje HDR zdaj iz kateregakoli vira

Philipsova nadgradnja HDR prinaša dih jemajočo lepoto v vaš dom brez potrebe po novem formatu za visoko dinamičen razpon. Nadstandardna svetlost v kombinaciji s profesionalno tehnologijo Micro Dimming ustvari vizualni kontrast, kot še nikoli doslej. Izkusite napredno osvetlitev, ki je tako realistična, da slika oživi s sijočo svetlostjo.

Tehnologija Perfect Color prinaša vse barvne možnosti

Za popolno sliko skrbijo tudi dodatne Philipsove tehnologije, kot je Perfect Color, ki prinaša realistične in pristne barve z neverjetnim številom odtenkov. Uživajte v izjemno širokem barvnem spektru v kombinaciji z našo najbolj prefinjeno obdelavo barv. Tehnologija Perfect Color združuje barvno lestvico s 100-odstotnim širokim barvnim razponom in obdelavo 2250 bilijonov barv, zaradi česar vam ta televizor daje občutek, kot da gledate skozi okno v svet.

Najnovejše: Popolna slika s procesorjem P5 Perfect Picture

Najsodobnejša Philipsova tehnologija P5 omogoča kar 50 % boljšo splošno kakovost slike, več o njej pa si preberite TUKAJ.

Več informacij najdete še na https://www.philips.si/c-m-so/televizorji in fb.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka