NASVET Prosti čas
11. 10. 2016 09:08:35

CENEJE.SI DOBRODOŠLICA

1/1

Želiš med prvimi dobiti najboljše sezonske poundbe? Potem si na pravem mestu!

Ceneje.si je vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje in spremljanje ponudb različnih spletnih trgovcev. Potrošniki na njem najdejo vse pomembne informacije v nakupnem procesu ter postanejo del skupnosti spletnih kupcev, ki prispeva k bolj preudarnim nakupom. Ceneje.si je del skupine Ceneje, ki vključuje tudi Jeftinije.hr, Idealno.rs in Idealno.ba, vodilne portale za primerjavo in spremljanje ponudb spletnih trgovin na Hrvaškem, v Srbiji in v Bosni. 

Ko na Ceneje.si najdeš ustrezen izdelek, si lahko pod zavihkom »Trgovine« ogledaš ponudnike, ki ta izdelek ponujajo. Klik na logotip te preusmeri v njihovo spletno trgovino. Če še ne veš, kateri izdelek je pravi zate, lahko v vsakem koraku za nasvet povprašaš druge uporabnike na forumu, ki ti bodo rade volje pomagali pri odločitvi.

Naj bo Ceneje.si tvoja prva misel pred nakupom!

 

Na Ceneje.si najdeš:

- primerjavo cen izdelkov med slovenskimi trgovci,

- forum, na katerem lahko hitro dobiš odgovore na vprašanja in pomagaš drugim uporabnikom,

- strokovne teste izdelkov,

- primerjave podobnih izdelkov glede na njihove lastnosti,

- izkušnje ostalih uporabnikov s posameznimi izdelki,

- razlago tehničnih pojmov,

- nakupovalne vodiče za lažjo odločitev o nakupu.

 

Trenutno na Ceneje.si prikazujemo ponudbo iz večine glavnih področij spletne prodaje: Avdio & Video, Avto Oprema, Dom & Vrt, Erotika, Foto, Lepota in zdravje, Oblačila & Obutev, Pisarna in šola, Računalništvo, Šport, Telefonija in Za otroke.

Za več podrobnosti o delovanju Ceneje.si preberi Pogosta vprašanja in odgovore, kjer najdeš napotke in nasvete za uporabo portala. Tam so razloženi tudi postopki pridobivanja podatkov o prodajnem programu, cenah in stanju zalog posameznih trgovcev.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2021 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka