NASVET Oprema za dom
8. 08. 2017 15:32:16

PAMETNA KLJUČAVNICA ZA PROSTOROČNO ODKLEPANJE

1/1

Teodoor je namenjen prostoročnemu odklepanju oziroma pametnemu odklepanju in zaklepanju vrat s pametnim telefonom. 

Na razdalji 30 metrov od vrat Teodoor prepozna domačega uporabnika in ko je ta pet metrov od vrat, bo pametno odklenil vhod. Z inovativno ključavnico nam ne bo nikoli več treba iskati ključa od vhodnih vrat, saj za samodejno odklepanje in zaklepanje poskrbita Bluetooth povezava in posebna aplikacija. 

Ključavnica omogoča odklepanje brez mehanske ročne aktivacije - senzorji zaznajo našo bližino in ključavnici sporočijo, naj se odklene. 

Tehnični izdelek ima na trgu že tujo konkurenco, a se slovenski Teodoor ponaša z najnovejšo Bluetooth 5 tehnologijo, uporabniku prijaznimi nastavitvami in najboljšo aplikacijo z natančnejšim pristopom k rešitvam pri odklepanju vrat. 

Aplikacija omogoča nastavitve urnikov, potrjevanje novih uporabnikov, bližino položaja za odklep, opozori pa tudi na poskuse ali vlome v dom. V primeru izgube ali kraje mobilnega telefona lahko ključavnico izključimo preko spleta. 

Ključavnica Teodoor je primerna za vse sisteme zaklepanja vrat, njena montaža pa je enostavna in hitra. 

Teodoor si obeta prvo mesto na trgu pametnih ključavnic, saj obljublja naprednejše in natančnejše delovanje. Varnost, ki jo obljublja ekipa, je v primerjavi z drugimi ponudniki najvišja, poleg tega pa ga krasita profesionalni dizajn in kompaktnost, saj je Teodoor najmanjša ključavnica med pametnimi ključavnicami. 

Na voljo so srebrna, črna in zlata različica ključavnice. 


Teodoor je na Kickstarterju na voljo za 119 dolarjev/kos, cena v redni prodaji pa bo nekoliko višja.

 

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka