NASVET Vrt in okolica
4. 05. 2017 10:36:20

IKEA IMA VSE ZA VAŠO POLETNO PUSTOLOVŠČINO

1/2
2/2

Naredimo stvari drugače

Letošnja poletna kolekcija rahlja norme zunanjega bivanja. Pravi, da naj delamo stvari nekoliko drugače. To lahko pomeni, da potujmo dlje, da živimo na okolju prijaznejši način, ali pa da se odklopimo za nekaj časa ... Karkoli bomo izbrali, IKEA nam bo pomagala uresniči načrte. 

Poletna kolekcija vsebuje lahko zložljivo pohištvo, ki je enostavno za prevoz ter enodnevni izlet v naravo ali glamping. Talne odeje, senčniki in košare so kot nalašč za pustolovščine ob morju. Lahko izberete tudi vrtno pohištvo iz 100-odstotno naravnega ratana za udoben poletni dogodek. Tekstil ima boemski občutek, saj združuje nepričakovano mešanico močnih barv in tradicionalnih vzorcev. V sozvočju z bolj zelenim življenjskim stilom pa kolekcija vsebuje tudi solarno svetilko. 


Izven običajnega 

Gozd je magičen. Poznate morda boljše mesto za svojo poletno avanturo? Raziskujte malo dlje, da boste našli idealno mesto. Dnevi so dovolj dolgi tudi za nekaj napačnih zavojev. Nikoli ne veste, kaj vas čaka za vogalom. V kolekciji najdete viseče mreže, odeje, viseče košare, zložljive stole in druge primerne izdelke za vse gozdne pustolovščine.  

Zvok valov in vonj po svežih ribah na žaru - TO JE AVANTURA

Ne glejte na uro, če ste sredi morske avanture. Dovolite si dan brez načrtov in videli boste, kam vas bo zaneslo. V kolekciji najdete vse pripomočke za privlačno zunanjo jedilnico oziroma jedilnico na obali. Zložljiva miza Falholmen je enostavna za prenašanje in postavitev. Luči, prti in lepa poletna keramika v pastelnih odtenkih dodajo iskrico vaši večerji pod zvezdami. Ko boste šli v naravo, se pozno vrnite domov. Ali pa se domov sploh ne odpravite in poslušajte šumenje valov kar celo noč.  


V iskanju pomiritve

Vsakdanje življenje je tako vročično in hitro. Ampak potem vedno pride poletje. To je čas, ko gremo iz mesta in si privoščimo oddih v naravi. Povežite se z drevesi, vetrom in s črički. Pripravite se, da stopite na "notranje potovanje", ki vodi k pomiritvi. 

Vzgajaj. Jej. ŽIVI!

Z dvorišč do balkonov po vsem svetu se je trend ‘vzgoji nekaj svojega' bliskovito razširil. Pridelovanje hrane je kreativno, družabno, trajnostno, rezultati pa so okusni. Boste potrebovali rožmarin, baziliko …? Karkoli boste potrebovali, sveže sestavine imejte vedno pri roki. V IKEINI poletni kolekciji poiščite najprimernejšo posodo ali lonec za svojo rastlino. Pripravite se na kulinarično avanturo to poletje - na svojem dvorišču.


Vroče poletje v mestu

Poletje je pred vrati. Odprite vrata in spustite ta letni čas tudi v dom. Spoznajte svoje sosede in jih povabite na skupno zabavo. Vsak naj nekaj prinese. Izkoristite balkon za večerjo na prostem ter uživajte v rastlinah, hrani in zvokih mesta. V kolekciji boste našli vse potrebno, da boste lahko uživali tudi v mestu. Zložljivo pohištvo, ki je dovolj kompaktno za majhne balkone in vrsta privlačnih dodatkov vas pričakuje.



Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka