NASVET Dekoracija za dom
25. 04. 2017 12:47:18

MAVRIČNE IDEJE ZA LJUBITELJE NENAVADNEGA

1/1

Okolja, v katerem živimo, si enostavno ne moremo predstavljati brez barv. Temna soba bo s pomočjo barv v trenutku vizualno lažja, manjši prostor bo videti večji in dolga soba se bo lahko zdela krajša. So barve, ki nas motijo, druge nas pomirjajo in v nas vzbujajo občutek topline, tretje nas puščajo popolnoma hladne. Barve niso le prijetne za oko, ampak jih vizualno identificiramo, na nas, naše misli in občutke pa imajo prijeten ali neprijeten vpliv.

Najboljše kombinacije barv za interier so barvne palete, ki prihajajo iz narave. Ti odtenki vključujejo nevtralno belo, sivo, svetle in temne odtenke rjave in smetanasto belo v kombinaciji s pastelno modro, rumeno ali oranžno. Obstajajo barve, katerim se mnogi ljudje izognejo, vendar je pomembno, da izberete prave odtenke, ki bodo ustvarili harmoničen in sproščujoč videz.

A če želite storiti nekaj nenavadnega v notranji opremi, vam predstavljamo nekaj zanimivih idej.

Če boste izbrali en kos notranje opreme v prelivajočih odtenkih mavrice, bo v prostoru vedno živahno vzdušje. Obstaja mnogo idej, kako vključiti mavrične barve v dom. Oglejte si naslednjo zbirko fotografij in zagotovo boste našli nekaj lepih primerov.

Napisal: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka