NASVET Organizacija in shranjevanje
14. 04. 2017 09:23:54

DRZEN INTERIER S ČRNO STENO

1/1

Črna stena je vedno izziv pri oblikovanju prostora, saj nas malce skrbi učinek temačnosti. Skrbna uporaba črne barve je videti dobro v vsakem prostoru, ne glede na to, ali je ta majhen ali velik! Če imate pogum in željo po nenavadnem poudarku, izberite črno barvo na eni steni.

Predpogoj za dober učinek črne stene v interierju je visok strop in veliko naravne svetlobe. Uporabite črno barvo samo, če imate velika okna, strop pa je visok vsaj 2,5 metra. Na ta način prostor ne bo temačen in utesnjen. Negativne učinke črne stene boste preprečili, če boste črno steno kombinirali z večjimi svetlimi površinami, na primer svetlim stropom in tlemi.

Črnim stenam pristaja barvito pohištvo, na primer rožnato, rumeno, zeleno ali turkizno, a belo pohištvo je nedvomno klasika in elegantna izbira, ki nikoli ne bo odšla iz mode. 



Odličen poudarek črnih sten so ogledala v bogatih zlatih ali srebrnih okvirjih. Če razmiščjate o osvežitvi sten in modernem poudarku, potem si oglejte zbirko fotografij in zagotovo boste našli ustrezen navdih. Bodite pogumni in vzemite čopič v roke!

Vir: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka