NASVET Naprave za vrt in okolico
28. 03. 2017 07:00:44

7 IDEJ ZA UNIKATNO 'PALETNO' POHIŠTVO

1/1

Kar nekaj dobrih razlogov lahko naštejemo, zakaj sami izdelati pohištvo in druge uporabne pripomočke iz lesene palete.Če ste ročno spretni in imate nekaj orodja, potrebujete le še nekaj prostega časa in odsluženo leseno paleto.

Ena od najpomembnejših prednosti izdelave svojega oziroma unikatnega pohištva je dejstvo, da boste staro pohištvo ali recikliran les spremenili v nekaj koristnega, s prihranjenim denarjem pa kupili tisto, kar potrebujete. Še en dober razlog pa je povezan s čiščenjem krame. S prenovo starih stvari, kot so npr. lesene palete, ki kradejo prostor v garaži ali samevajo na dvorišču, boste dejansko počistiti stvari, ki jih že dlje časa ne uporabljate, ne da bi jih vrgli stran, postali pa boste ponosni lastnik novega ročno izdelanega 'paletnega' pohištva.

Pohištvo, ki ga dobite na koncu ustvarjalnega procesa, ni največja nagrada. Ko boste ugotovili, da ste popolnoma sami narediti uporaben izdelek, boste kar naenkrat postali bolj samozavestni, hkrati pa boste tudi ponosni nase. Prijateljem se boste lahko pohvalili, kako priročni ste in koliko denarja ste prihranili s prenovo stare stvari.

In točno to je tisto, kar bi vam radi pokazali z naslednjimi pohištvenimi idejami iz lesenih palet, ki jih lahko uresničite sami. Med idejami najdete navdih za izdelavo klubske mizice, knjižne police, vrtno pohištvo … ter kako te elemente uporabiti v notranjih prostorih, na terasi, dvorišču ali vrtu. Uživajte v ustvarjanju!

Pripravil: Ambient Dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka