NASVET Na vrtu
8. 03. 2017 14:00:12

KAKO VKLJUČITI ČRTE V SODOBNO OPREMLJEN DOM

1/1

1. Napleskajte črte na stene

Če iščete način, kako vključiti črtasti trend, potem so črte na stenah prava izbira za vas. Vendar ne pretiravajte s črtami! Izberite glavno, osrednjo steno, na katero boste napleskali črte, saj bi bil celoten prostor v črtah pretiran.

2. Dodajte črtaste blazine, brisače, črtasto posteljnino, črtasto posodo ...

Blazine, brisače, manjše posode so poceni in enostaven način, kako prinesti črte v prostor. Preizkusite različne kombinacije črt in barv ali izberite iste črtaste blazine na sedežni garnituri za čist in minimalističen videz.

3. Prekrijte tla s črtami

Če imate dom odprtega tlorisa, so črtaste preproge in črtaste talne obloge v manjšem prostoru odličen način, kako vključiti ta trend. Izberite preprogo kontrastnih tonov in barv. Z belo-črno kombinacijo ne boste nikoli brcnili mimo.

4. Obesite črtaste zavese

Če pleskanje ali tapete nista primerna načina za vaš dom, lahko dodate črtaste zavese. S črtastimi zavesami od tal do stropa boste ustvarili iluzijo višjega stropa.

5. Ne pozabite na notranjo opremo

Dotik visoke mode in trendov lahko dosežete s črtastim kosom pohištva v prostoru. Črtaste sedežne garniture, naslanjače, stolčke, mizice ali omare najdete v številnih trgovinah.

6. Črtast vrtni tekstil

Črte povezujemo tudi z morjem, poletjem in morskim stilom, zato ne pozabite na vrtni tekstil, ki ga lahko odenete v črte. Poiščite navdih na naslednjih fotografijah:

Nasvet pripravil: Ambientdizajn.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka