NASVET Ženska oblačila
5. 09. 2017 13:52:23

MODNI TRENDI - JESEN/ZIMA 2017/2018

1/2
2/2

ljub hladnemu muhastemu vremenu, v katerem smo se znašli, želimo to jesen in zimo izstopati z modnimi kosi. Hladnejše vreme zahteva tople, pletene in košate materiale, ki zagotavljajo udoben korak. Je tudi tebe mraz že nagnal po nakupih? Se želiš obleči po zadnjih trendih, pa se ti niti približno ne sanja kakšni trendi to so? S pomočjo spodnjih nasvetov lahko zares zažariš in se preleviš v modno ikono.

1. Naravni pridih in klasika

Vodilo te jeseni in zime so zemeljske barve, barve listja, kovinski toni in seveda, ena in edina črnina. Kričeče barve raje pospravi v kot omare, kjer naj počakajo na drugo priložnost. Izjemno moderni so žamet, umetno krzno, usnje, jeans, čipke, resice in prosojni materiali. V omari naj kraljujejo tudi rožasti potiski, pridih azijske kulture, v modi pa ostajajo tudi bleščice in sijoči materiali za posebne priložnosti. 

 

2. Kanadski etno stil

Tudi v letošnjem letu klasika ostaja na zmagovalni stopnički. Na ulicah boš lahko blestela v črtastih majicah, blazerjih, krilih in plaščih s karo vzorcem, ki so po želji lahko, dolgi, kratki, oprijeti ali ohlapni, praviloma pa so vedno v naravnih tonih. Da zaokrožiš svoj izgled, dodaj košato ogrlico v bohem stilu ali pa razkošen šal iz debelo pletene volne. 

 

3. Ulična moda za vsak dan

Udobje tudi to jesen in zimo ostaja na prvem mestu! Izjemno priljubljene bodo široke hlače, ohlapne majice, čez kolena segajoča krila in puloverji, ki bodo razkrivali gola ramena ali pa imeli izrazito globok izrez. Če tudi sama nisi ravno ljubiteljica visokih pet, te lahko potolažimo, kajti posebej moderno bo nošenje jahaških škornjev z nizko peto. Če si bolj športen tip ženske, imamo zate odlično novico: ulična moda to jesen in zimo ljubi športna oblačila! Na kavo s prijateljico ali po nakupih se podaj, kot da greš v telovadnico, na sceno pa vstopajo tudi elegantni modeli trenirk, ki naj bo letos zate obvezna oprema. 

Poglej ostalo trendi ponudbo »

 

 

4. Kaj pa moški?

Tudi pri moških naj to leto prevladujejo naravne barve, črte, karo vzorci in topli, razkošni materiali. Posebej priljubljen je eleganten videz, ki naj ga sestavljajo žametne hlače, karo blazerji in usnjeni dodatki. Posebej dobra novica za ženske je tudi to, da je to jesen in zimo izjemno trendi nošenje moških modelov oblačil, zato moški kdaj kak kos lahko odstopite tudi svojim najdražjim. 

Poglej ostalo trendi ponudbo »

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka