NASVET Vodni športi
1. 07. 2016 15:02:36

DOLGČAS MED POLEŽAVANJEM NA PLAŽI? TO POLETJE NIČ VEČ!

1/2
2/2

Marsikomu se zdi nenavadno, a nekateri imajo namesto lenarjenja na plaži raje bolj aktivne počitnice. Ti je to znano? Posebej zate smo pripravili predloge zabavnih idej za vodne aktivnosti, ki bodo poskrbele za nepozabno poletje 2016!

 

Preveri, s čim vse si lahko popestriš poletje!

 

Med pripomočki za vodne aktivnosti ti je na voljo marsikaj – od napihljivih blazin in čolnov, do plavalnih desk, wakeboardov, napihljivih žog in starih dobrih vodnih pištol, vsi pa lahko poskrbijo za prav posebna adrenalinska doživetja in odženejo dolgčas. Uporabljaš jih lahko v morju, na jezeru, reki ali bazenu.

 

Naj nekaj besed namenimo še t.i. veslanju stoje na SUP deskah, ki postaja vse bolj priljubljena poletna aktivnost. Supanje lahko poteka na vseh vrstah voda, ki so dovolj globoke za veslanje, aktivnost pa je primerna tako za odrasle kot za otroke, pogoje je le, da znajo plavati. Na izbiro so ti različne oblike aktivnosti, od sproščenega veslanja na umirjeni vodi do veslanja po valovih in hitrostnega supanja, ki ga obožujejo predvsem adrenalinski navdušenci. V vsakem primeru pa gre za odlično rekreacijo v poletnem času, ki dodobra pretegne vse mišice v telesu.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka