NASVET Prosti čas
6. 07. 2016 14:51:05

BREZ TEGA NE POJDI NA KAMPIRANJE!

1/2
2/2

Si pustolovske narave in prisegaš na kampiranje? Naj bo bivanje v šotoru odslej še bolj udobno! Pripravili smo ti predloge kvalitetne opreme za kampiranje, s katero se lahko za vedno posloviš od aparatmajev in preprosto uživaš v objemu narave. Pohiti na nepozabne počitnice!

 

Kaj vzeti s seboj v kamp?

 

Bivanje v šotoru je lahko skoraj tako udobno kot doma, a le če ne pozabiš na vso obvezno opremo, ki ti zagotovi udobje. Ležišče naj sestavljata nekakšna podloga (najboljša izbira je napihljiva blazina) ter kvalitetna spalna vreča. Pri izbiri prave spalke moraš razmisliti, ali se jo bo uporabljalo zgolj na morju in poleti ali morda tudi v gorah, kjer so lahko temperature ponoči zelo nizke - na vsaki spalni vreči je temperaturna oznaka, ki sporoča, do katere temperature ti bo še vedno toplo.

 

Omisli si tudi zložljivo mizo in stole, ki predstavljajo mesto za udobno prehranjevanje in obenem druženje. Ne pozabi na svetilko, ki jo obesiš pred šotor in poskrbiš za ustrezno osvetlitev, zelo prav pa ti pride tudi kuhalnik na plin, s katerim si lahko z nekaj iznajdljivosti pripraviš okusne obroke.

 

Še nimaš izbranega kampa?

 

V primeru, da se odpravljaš v neznano in ne v že preizkušen kamp, ti priporočamo, da prej opraviš hitro raziskavo lokacij. Na spletu lahko najdeš vse potrebne informacije, ocene in slike kampov. Obvezno preveri zasedenost izbranega kampa, nekateri omogočajo tudi vnaprejšno rezervacijo, da ne ostaneš brez prostora. Splača se tudi preveriti, ali ponujajo toplo vodo za tuširanje, koliko imajo sanitarij in ostale podatke, ki so ti pomembni za udobno bivanje.

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka